Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: TYROS 4-emo-klarnet-samplekimsenin bir şey aradığı yok.arayan olursa diye paylaşım yapıldı.konuyu niye buralara getirdiniz anlam veremedim.her şeye karşı çıkmaya bayılıyorsunuz maşallaH.klarnetle bir sürü şey çalınıyor siz tercih etmesenizde.hayret ediyorum yorumlarınıza.ilk yorumlarda önemsemedim ama konuyu uzatmanızada bir anlam veremedim açıkçası.aleti övmek istiyorsanız ayrı bir konu açıp methiyelerinizi sıralayın.
Cevap: TYROS 4-emo-klarnet-sample
kimsenin bir şey aradığı yok.arayan olursa diye paylaşım yapıldı.konuyu niye buralara getirdiniz anlam veremedim.her şeye karşı çıkmaya bayılıyorsunuz maşallaH.klarnetle bir sürü şey çalınıyor siz tercih etmesenizde.hayret ediyorum yorumlarınıza.ilk yorumlarda önemsemedim ama konuyu uzatmanızada bir anlam veremedim açıkçası.aleti övmek istiyorsanız ayrı bir konu açıp methiyelerinizi sıralayın.