tyros 3 ve tyros 4 emomüzik çalışması ilk demolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

servetiçen

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.korfezmuzik.com
Enst.
KORG Pa 3x
selam arkadaşlar uzun süredir aranızda olamıyorum malum askerlik 3-4 günlük sınav için geldim ve yine geri dönüyorum.emomüzik sitesine girdim ve 2 demo koymuşlar sanırım tyros 3ve4 için çalışmalar başlamış...işte koyulan 2 demo çok hoş ve dolgun olmuş...tyrosculara hayırlı olsun şimdiden.;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: tyros 3 ve tyros 4 emomüzik çalışması ilk demolar.

bşalamış diil çalışmalar bitti :)

selam salim abi malum uzak kaldığım için artık ne zaman başladı bitti bihaber kaldık:) salim abi nasıl bi set varmı başka demoları vs.

dar bir boğaz, çözülmesi gerek sıkıntılar var firmayla ilgili.

ama şunu söylim set 10 numara. eğer set piyasaya çıkarsa, çoğu insan elindekini satıp tyrosa dönecek gibi görünüyor.

gayet guzellll

frden slmlar abi su ritimlere bak cok gec kalindi malesef insallah artik baslarlarda mileet set yok davasindan kurtulur insallah t2 icinde yeni calisma yapilir ne diyim artik t4 olur gibime geliyo ciksinda

valla harika yav. ritimler. inşallah bir an evvel çıkarda millet gerçek müziği bulur.bende bekleyenlerdenim salim t3e yapılacak setleri. inşallah en kıs zaman da çıkarda alırız t3.

frden slmlar abi su ritimlere bak cok gec kalindi malesef insallah artik baslarlarda mileet set yok davasindan kurtulur insallah t2 icinde yeni calisma yapilir ne diyim artik t4 olur gibime geliyo ciksinda

abi çıksınd ben sana t5 hediye edeceğim.:D:D:D

Forumda İzinsin Reklama Musade Etmiyoruz Beğendiğiniz Demolar Olablir Fakat Bunlar Reklama Giriyor Set Sahibinin Site Adminiyle Gorusup İzni Aldıgı Zaman Gerekli Demolar Guncellenir Zaten Onun İçin Admin Musade Verene Kadar Konu Kapatılmıştır

demolarn ticari bi amacı yok hacm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...