Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: tyros 3 set hakkında ..........!!!!!!!frden slmlar salim tamamen dort dortluk cvp vermis bende bi kac kez dile getirdim bazi konularda gercek milletin agzinda korgda ritim cok, yamahada yok,bu bana cok saskinlik veriyo yamahada olan degisik ritim inanin korgda yok yamahada salim batuh murhen fuat umut umut dogdu daha adini sayamayacagim bu insanlar sifirdan ritim yazan arkadaslar boyle siradan amatorce yazan basda ben olmak uzre belki ondan fazla arkadasida sayarsak baya ediyo korgda kac kisi varsa saysinlar emo baykal mi ne belki parmak sayisini gecmez ama bakiyosun korga herkes set yapmis demekki bir copya cilik var ama bunu bizim insanimiz malesef anlama ya urasmiyor korgda ritim cok allah daha cok versin ama elinde tyros gibi v2 plus gibi alet olan arkadaslar sakin satmayi degil islemeyi dusunsunler inanin fikirleri degiscek fr den slmlar
Cevap: tyros 3 set hakkında ..........!!!!!!!
frden slmlar salim tamamen dort dortluk cvp vermis bende bi kac kez dile getirdim bazi konularda gercek milletin agzinda korgda ritim cok, yamahada yok,bu bana cok saskinlik veriyo yamahada olan degisik ritim inanin korgda yok yamahada salim batuh murhen fuat umut umut dogdu daha adini sayamayacagim bu insanlar sifirdan ritim yazan arkadaslar boyle siradan amatorce yazan basda ben olmak uzre belki ondan fazla arkadasida sayarsak baya ediyo korgda kac kisi varsa saysinlar emo baykal mi ne belki parmak sayisini gecmez ama bakiyosun korga herkes set yapmis demekki bir copya cilik var ama bunu bizim insanimiz malesef anlama ya urasmiyor korgda ritim cok allah daha cok versin ama elinde tyros gibi v2 plus gibi alet olan arkadaslar sakin satmayi degil islemeyi dusunsunler inanin fikirleri degiscek fr den slmlar