Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
frden slmlar ya sen olsan dusunurmusun sen ataturk zamanindan kalma orgla tyros 2 degismek isidyon bide korg sen pax2 versen de olmaz bence o is sahsen bana pax5 versen t2 ile degismem ama karar usdadin tabipa80 le takas düşünmezsiniz sanırım satarsanız fiyatı nedir
frden slmlar ya sen olsan dusunurmusun sen ataturk zamanindan kalma orgla tyros 2 degismek isidyon bide korg sen pax2 versen de olmaz bence o is sahsen bana pax5 versen t2 ile degismem ama karar usdadin tabi
yeme benııı kardeşş ... adam teklif etmiş sen korg kucuk duşurucu cumleler kurmuşsun sen o tyross 2 2sene zor satarsın ama pa80 2gune satar sın koc turkıyenın /90 korg kullanır ve kullanmaya devem edecektir cok yakında pa3x cıkacak o zaman ipler kopacak artık tr de yamahanın ketronun adı bile sonecek cok güzel özelliklerle donatılmış bi alet geliyor......
mehmet hayirli bayramlar vede hayirli olsun almisin 5.30 bmw yi daha disari cikmiyosun hehhe nasilsin arkadasa da gerekn cvbi guzel vermisin fazla soze gerek yok ipler zaten tyros2 cikmasiyla kopdu tyros3 le demis halat oldu t4 artik heralde celik bina olcak arkadas hala pax3 sayikliyo pax3000 de ciksa t3 ve t4 cok sert setler geliyo galiba gerisi otobandaki kalan arabalara doner x6 cikiyo yakinda hehehehhehepa80 den sonra tyros2 ile çalarsan 2 sene satmayı bırak aleti elinden çıkarmayı aklından bile geçirmezsin.Ben pa800 den geçtim Tyros 2ye.Pişman oldum daha önce geçmedim diye.Buradan ne kadar anlatsam boş gelir kullanan bilir.Ben değişritdiğimde hemen 800 le kıyaslamamı istediler ilk gözlemim sound oldu.Yamaha nın soundu anlatılmaz yaşanır.
yeme benııı kardeşş ... adam teklif etmiş sen korg kucuk duşurucu cumleler kurmuşsun sen o tyross 2 2sene zor satarsın ama pa80 2gune satar sın koc turkıyenın /90 korg kullanır ve kullanmaya devem edecektir cok yakında pa3x cıkacak o zaman ipler kopacak artık tr de yamahanın ketronun adı bile sonecek cok güzel özelliklerle donatılmış bi alet geliyor......
ben cihazın sahibine bir teklifte bulundum dikkat ederseniz kaça satarsın diye ekledim yanlışım varsa söyleyin