tyros 2 arıyorum

gencturk59

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa600 qt
t2 den vazgeçtim konuyu kapatabiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: tyros 2 arıyorum

kardeş tyros 3 üm var ilgilenirsen.05464473805

Tyros 2 var full paket İstanbul 5448929292

fiyat nedir halita ben 1 adet daha alacağım bu arada tyros seriler için çok güzel projelerimiz var sağolsun busemania ve erhan ile ortak çalışmamız başlayacak en süper sesler en süper ritimler üzerinde çalışmamız başlayacak

4000 son verebilirim orjinal hoparlör,ram ve harddiski ile

halita fiyat bana yüksek geldi

4000 ve 4500 tl bence de fazla. Yinede mal sizin satıcı sizsiniz. İkinci el Tyros3 ler 5000-5500 tl civarı şu an. Ben 3000-3500 tl civarı tyros2 arıyorum.

haklısın arkadaşım ederi 3000 hoparlörlüde 3500 civarı bu fiyatlara bir sürü satılıdı yani

doğru set bulamadıkları için satılır ama klavye satılacak cinsten değil yeterki set olsun ben evde set yapmak için kırık dökük arıyorum hoşşaf bi klavye için tabiki 4000 çok gelir bana ama arkadşın klavyesi temiz bana gelmedi aradığım tyros boyası gitmiş kırık dökük bişey her gün tyros u eve getir götür yapmak istemediğim için alacağım durum farklı yani sahnelik alet için ise 4000 lira çok uygun ve tyros3 ün 5500tl oldugunu söylüyorsunuz tyros4 lerde 9000 10000 lira arası ama ne tesadüf aynı setleri çalıştırabiliyoruz aralarında sadece açılma süreleri fark ediyor aynı kalitedeler buna ne cevap vereceksiniz?
ve tyros 2 3 4 setini bizzat biz yapıyoruz aynı seti kullanacaksan neden daha fazla ödeyesin?