Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tyros-2 Aranıyor.hocam tyros 2 yle 3 ü anlatsam ne kadar anlarsınız onu bilemem.1 orgu açarken tyros 2 de hard diski doldurana kadar hiçbişey yapamıyorsunuz ama tyros 3 de sample hariç heyşeyi kullanabiliyorsunuz.2 sesler tyros 2 ye göre çok daha dinamik.3 seslerin gerçekcilik payı daha yüksek.4 vocaderi daha geniş.5 slayder özelliği.6 art özelliği bence en güzel özellik.7 seslerin 200 kadar fazlalığı.şimdilk aklıma 7 tane geldi.tyros 2 ye 4500 verene kadar.tyros 3e 5500 verilir.bende satıcı değilim ama gerçek bu.ha birde ben tyros 2 de kullandım tyros 3 de
Cevap: Tyros-2 Aranıyor.
hocam tyros 2 yle 3 ü anlatsam ne kadar anlarsınız onu bilemem.1 orgu açarken tyros 2 de hard diski doldurana kadar hiçbişey yapamıyorsunuz ama tyros 3 de sample hariç heyşeyi kullanabiliyorsunuz.2 sesler tyros 2 ye göre çok daha dinamik.3 seslerin gerçekcilik payı daha yüksek.4 vocaderi daha geniş.5 slayder özelliği.6 art özelliği bence en güzel özellik.7 seslerin 200 kadar fazlalığı.şimdilk aklıma 7 tane geldi.tyros 2 ye 4500 verene kadar.tyros 3e 5500 verilir.bende satıcı değilim ama gerçek bu.ha birde ben tyros 2 de kullandım tyros 3 de