CHL
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- pa2x
Arkadaslar Cok kullanisli bi ses olmasada Meshur Omeryayli sample ini Tyros 2 ve 3 e cevirdim Sample I yapan arkadasimiza buradan tesekkurlerimi sunarim...
Kisa bir Demo
Zippyshare.com - M.WAV
sample I indirmek icin link:
Zippyshare.com - yayliomer-t2-t3.rar
Yukledikten sonar yapilacak ayarlar malum korg tan cevirdik:
Touch Sense: Depth:75 offset : 85 -POLY
Sound: Attack : 19 Delay 46 Release : -46
EFFECT:Reverb:100 Chorus:53
DSP:ER/Karaoke:ER: on: values +2
EQ:Lowgain:+5db High Gain:-4
iki ses yapin 1.de violin sesi mesela 2. sese bunu koyun ayrica 0 yanisira az kalin -1 olarakta deneyip zevkinize gore saklarsiniz... Volume ayarinda violin onde bu ses arkada kalsin volume 65 lerden itibaren kafaniza gore ayarlayin
elimden geldikce kendimce paylasimlarima devam edecem keske ritim yazabilsemde Burhan abi gibi paylasabilsem kiymet bilinir bilinmez o ayri ama eminim kadir kiymet bilen kardeslerimizin isine yarar
Kisa bir Demo
Zippyshare.com - M.WAV
sample I indirmek icin link:
Zippyshare.com - yayliomer-t2-t3.rar
Yukledikten sonar yapilacak ayarlar malum korg tan cevirdik:
Touch Sense: Depth:75 offset : 85 -POLY
Sound: Attack : 19 Delay 46 Release : -46
EFFECT:Reverb:100 Chorus:53
DSP:ER/Karaoke:ER: on: values +2
EQ:Lowgain:+5db High Gain:-4
iki ses yapin 1.de violin sesi mesela 2. sese bunu koyun ayrica 0 yanisira az kalin -1 olarakta deneyip zevkinize gore saklarsiniz... Volume ayarinda violin onde bu ses arkada kalsin volume 65 lerden itibaren kafaniza gore ayarlayin
elimden geldikce kendimce paylasimlarima devam edecem keske ritim yazabilsemde Burhan abi gibi paylasabilsem kiymet bilinir bilinmez o ayri ama eminim kadir kiymet bilen kardeslerimizin isine yarar
Moderatör tarafında düzenlendi: