Türkülerden ufacik bir demet

paylaşım için teşekkürler...

LİNKLERİ DÜZELTTİM..UMARIM SİZLERE BİR NEBZE DE OLSUN FAYDASI OLUR.SAYGILAR..

DOSTUM DOSTUM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Anadolu Rüzgarı - TGRT - DOSTUM DOSTUM.mp3

NEMRUDUN KIZI
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir NEMRUDUN KIZI - DJ BARIŞ.mp3

TELLİ TURNAM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir TELLİ TURNAM - DJ BARIŞ.mp3

DEĞMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir DEGMEN BENIM GAMLI YASLI GONLUME.mp3

KARA TREN
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KARA TREN - YAVUZ BINGOL.mp3

URFA SANA KÜSMÜŞ
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir STUDYO - URFA SANA KÜSMÜŞ.mp3

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir HLK_Yolun_sonu_gorunuyor.mp3

ETEK SARI
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ETEK SARI.mp3

SAÇLARINI YOL GETİR
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir SACLARINI YOL GETIR-ORJ.mp3

CEYLAN-AH GÖNLÜM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir AH GONLÜM CEYLAN.mp3

DERDİMİ KİMLERE DESEM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Derdimi Kimlere Desen.mp3

DERDİME DERMANSIN DAĞLAR
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir derdime dermansın dağlar.mp3

YEŞİL ÖRDEK GİBİ
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Yeşil Ördek Gibi.mp3

SEN KÜÇÜKSÜN ÖLEMEZSİN
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir sen küçüksün ölemesin.mp3

MİHRİBAN
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir MIHRIBAN 3.mp3

LİNKLERİ DÜZELTTİM..UMARIM SİZLERE BİR NEBZE DE OLSUN FAYDASI OLUR.SAYGILAR..

DOSTUM DOSTUM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Anadolu Rüzgarı - TGRT - DOSTUM DOSTUM.mp3

NEMRUDUN KIZI
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir NEMRUDUN KIZI - DJ BARIŞ.mp3

TELLİ TURNAM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir TELLİ TURNAM - DJ BARIŞ.mp3

DEĞMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir DEGMEN BENIM GAMLI YASLI GONLUME.mp3

KARA TREN
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir KARA TREN - YAVUZ BINGOL.mp3

URFA SANA KÜSMÜŞ
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir STUDYO - URFA SANA KÜSMÜŞ.mp3

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir HLK_Yolun_sonu_gorunuyor.mp3

ETEK SARI
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir ETEK SARI.mp3

SAÇLARINI YOL GETİR
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir SACLARINI YOL GETIR-ORJ.mp3

CEYLAN-AH GÖNLÜM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir AH GONLÜM CEYLAN.mp3

DERDİMİ KİMLERE DESEM
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Derdimi Kimlere Desen.mp3

DERDİME DERMANSIN DAĞLAR
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir derdime dermansın dağlar.mp3

YEŞİL ÖRDEK GİBİ
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Yeşil Ördek Gibi.mp3

SEN KÜÇÜKSÜN ÖLEMEZSİN
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir sen küçüksün ölemesin.mp3

MİHRİBAN
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir MIHRIBAN 3.mp3

piyanist kardesim oncelikle ellerine saglik.cok guzel paylasim.ve benim bir sorumum var eger yardimci olursan minnettar kalirim.ben indirdigim md leri audacity programinda kullaniyorum.ama bazi md ler acilmiyor acaba sebebi ne?ornek:derdimi kimlere desem acildi ,ama nemrudun kizi acilmiyor .lutfen yardim.saygilarimla.

Cenab-ı Allâh Razı Olsun Çok Makbule Geçti . . . .

piyanist kardesim oncelikle ellerine saglik.cok guzel paylasim.ve benim bir sorumum var eger yardimci olursan minnettar kalirim.ben indirdigim md leri audacity programinda kullaniyorum.ama bazi md ler acilmiyor acaba sebebi ne?ornek:derdimi kimlere desem acildi ,ama nemrudun kizi acilmiyor .lutfen yardim.saygilarimla.

Md'leri yüklemeden önce,pir problem çıkmaması için önceden denemiştim.Sizin yaşadığınız sorun benim nacizane tahminime göre,kullandığınız programın sound ayarları ile çalıştıramadığınız şarkının uyum sağlamaması olabilir..Yinede bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Sizin için,benim şuan kullandığım çok kullanışlı bir karaoke programı yükledim.Belki biliyorsunuzdur.çok pratik.umarım memnun kalırsınız..
saygılar...

BUYRUN..

karafun

4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir karafun_118.exe

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri