Türkü Ritimleriniz Var mı?

Müziksiz Asla

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa600Qt
Çok rica ediyorum türkü ve tsm ritimleri olan arkadaşlar paylaşır mı acaba? 4-4 türkü ritmi var bir tane tek onunla çalmak zorunda kalıyoruz. Roland'da söylediği gibi destek olmuyor zaten biliyorsunuz.

Intro olmasına gerek yok arkadaşlar farklı vurgularda sadece ritim olması yeterli. :)

Cevap: Türkü Ritimleriniz Var mı?

Malesef olmuyor.Son olarak birkaç ay önce personelin izinden döndükten sonra yardımcı olabileleceklerini söylediler ama öylece kaldı.

Roland Destek Olmuyor Mu ?

Sizde BK5 kullanıcısıymışsınız. Sizde türkü ve Tsm ritimleri varsa 1-2 tane benimle paylaşabilir misiniz? İntrolu olmasına gerek yok açıkçası. Aksi halde değil roland forumda bile bu konuya siz ve benim dışımda sadece 1 kişi bakmış :) Düşünün işte durumun vehametini :)

Malesef olmuyor.Son olarak birkaç ay önce personelin izinden döndükten sonra yardımcı olabileleceklerini söylediler ama öylece kaldı.

Sn. Müziksiz Asla,

O açıklamamızdan sonra geçen hafta 5 adet ritim yayınladık. Bunların içersinde TSM ve THM ritimleri de bulunuyor.

rolanm destek vermıyo dersenız allah çarpar adamı adamlr napsnlar tabletle bıle kullanılıyo hell olsm

Kardeşim 1 Tane Var Demişsin. Ama Cihaz İçinde Geçmişte Paylaşılanlar Ve Roland Türkiye'nin Dediği Gibi Geçen Haftalarda 5 Adet Paylaşılan Ritimlerin İçinde Var İstediklerin.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri