Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Türkiyede synth bulabilir miyim?merhaba hocam kolay gelsin.ben izmirde yaşıyorum bor müzik alerleri kurzweilin türkiye distiribitörü ve nerdeyse tüm kurzweil modellerini inceleme şansı buldum orda.Bence şuan kurzweil en kalite synth ve stage piano markası ve bu sıralarda %50 civarında indirimde ben tasiye ediyorum incele dinle çok memnun kalacaksın.Bor Müzik,Ses, Işık ,Görüntü Sistemleri,Dj,Stüdyo ,Müzik Aletleri,Kiralama Hizmetlerilinkten incelebilir ve fiyatlarını öğrenebilirsin.İyi günler.
Cevap: Türkiyede synth bulabilir miyim?
merhaba hocam kolay gelsin.ben izmirde yaşıyorum bor müzik alerleri kurzweilin türkiye distiribitörü ve nerdeyse tüm kurzweil modellerini inceleme şansı buldum orda.Bence şuan kurzweil en kalite synth ve stage piano markası ve bu sıralarda %50 civarında indirimde ben tasiye ediyorum incele dinle çok memnun kalacaksın.
Bor Müzik,Ses, Işık ,Görüntü Sistemleri,Dj,Stüdyo ,Müzik Aletleri,Kiralama Hizmetleri
linkten incelebilir ve fiyatlarını öğrenebilirsin.İyi günler.