Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Türkiye'de Müzik&Eğlence Sektörünün Geldiği Nokta...selam arkadaşlar burda konuşuyoruz ama bişey söylemek istiyorum elimde sağlam malzeme ve orgumla düğüne gidiyorum canlı performans ancak geçen bir düğüncü müşteri geldi abicim bizim felen akşam felen yerde düğünümüz var kaç liraya çalarsınız dedi bende fiyat verdim adam abicim bana şöyle yeniçıkan ankara müzikleri falan cdden çalıver dedi bide flşh bellek getirmiş bende dedimki bilgisayarım yok orgtan çalarız adam dediki bizim evde çocukların kullandığı bilgisayar var onu indirir getiririz sorun değil dedi tamam bunu da geç geçenlerde bir yere düğüne gittim adamcanlı müzik süper performans ankaranın bağları dilara falan hepsini orgtan girdim çalıyorum adam orgtan değilde cdden çal dedi iyi dedim çalıverdim yani bunların bizlerle alakası yok ben 99 yılından beri düğüne gidiyorum bugün yeni işe başlayanlar benden daha fazla işe gidiyor bende ne yapayım elimi kolumu bağlayıp bekleyimmi mecburen bende ucuz gitmek zorundayım ve ucuza gittiğimce dayayacağım leptopa çalıcam başka çaremiz varmı sizce
Cevap: Türkiye'de Müzik&Eğlence Sektörünün Geldiği Nokta...
selam arkadaşlar burda konuşuyoruz ama bişey söylemek istiyorum elimde sağlam malzeme ve orgumla düğüne gidiyorum canlı performans ancak geçen bir düğüncü müşteri geldi abicim bizim felen akşam felen yerde düğünümüz var kaç liraya çalarsınız dedi bende fiyat verdim adam abicim bana şöyle yeniçıkan ankara müzikleri falan cdden çalıver dedi bide flşh bellek getirmiş bende dedimki bilgisayarım yok orgtan çalarız adam dediki bizim evde çocukların kullandığı bilgisayar var onu indirir getiririz sorun değil dedi tamam bunu da geç geçenlerde bir yere düğüne gittim adamcanlı müzik süper performans ankaranın bağları dilara falan hepsini orgtan girdim çalıyorum adam orgtan değilde cdden çal dedi iyi dedim çalıverdim yani bunların bizlerle alakası yok ben 99 yılından beri düğüne gidiyorum bugün yeni işe başlayanlar benden daha fazla işe gidiyor bende ne yapayım elimi kolumu bağlayıp bekleyimmi mecburen bende ucuz gitmek zorundayım ve ucuza gittiğimce dayayacağım leptopa çalıcam başka çaremiz varmı sizce