Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tsm ve thm için org tercihihocam artık yeni teknoloji orgların birçoğunda bahsettiğiniz ritim geçişleri var geçen gün biş şarkı aklıma takıldı çalmayı denedim örnek şarkı bolero ama ana nakarat şan bölümü duble sadece bi kısmı duble benim kullandığım cihaz pa80 her ritimde 4 varyasyon var açtım boleroyu eseri çalıyorum yalnız 4varyasyondada duble yok işte ozaman napıyoruz başka ritmin içinden bolero ritminin 1tane varyasyonuna duble yani 8 8lliği kopyalıyoruz öteki türlü örnek 9 8 lik bi ritmi açtığınız zaman varyasyonların içinden farklı ölçüde yazılmış bi ritim bulamazsınız yada 7 8lik bi ritimin açtığınız zaman varyasyonlarda 6 8lik bulamazsınız buzamana kadar yamaha ketron korg çok alet değiştim daha öyle bi ritme denk gelmedim
Cevap: Tsm ve thm için org tercihi
hocam artık yeni teknoloji orgların birçoğunda bahsettiğiniz ritim geçişleri var geçen gün biş şarkı aklıma takıldı çalmayı denedim örnek şarkı bolero ama ana nakarat şan bölümü duble sadece bi kısmı duble benim kullandığım cihaz pa80 her ritimde 4 varyasyon var açtım boleroyu eseri çalıyorum yalnız 4varyasyondada duble yok işte ozaman napıyoruz başka ritmin içinden bolero ritminin 1tane varyasyonuna duble yani 8 8lliği kopyalıyoruz öteki türlü örnek 9 8 lik bi ritmi açtığınız zaman varyasyonların içinden farklı ölçüde yazılmış bi ritim bulamazsınız yada 7 8lik bi ritimin açtığınız zaman varyasyonlarda 6 8lik bulamazsınız buzamana kadar yamaha ketron korg çok alet değiştim daha öyle bi ritme denk gelmedim