Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tsm ve thm için org tercihiSayın Polatoğlu,Samimi değerlendirmeniz beni mutlu etti, teşekkür ederim.Korg da Roland da TSM ve THM için uygun diyorsunuz. Korg modellerin genelde ritim ve pratiklik yönünde daha üst seviyede olduğunu fakat saund (ses) yönünden daha normal seviyede olduğunu söylemektesiniz. Rolandlar ise, ses kalitesi olarak üst seviyelerde, pratiklikte ise orta seviyelerde ayrıca önemli olan hususlardan biri 128 polifonik olduğunu anlıyorum. Bu açıklamalarınız ötesinde aradığım, önceki iki açıklamada da belirtmiş olduğum gibi bir şarkıda değişik bir kaç ritimler varsa ve bu ritimler arasında şarkıyı kesintiye uğratmadan ani geçiş sağlayan özellik var mı, yok mu? Çeşitli ritimli şarkıları nasıl çalıyorsunuz? Merak etmekteyim. Bahsettiğim özellikleri olan böyle bir org var ise lütfen bir bilen açıklama yapsın.
Cevap: Tsm ve thm için org tercihi
Sayın Polatoğlu,
Samimi değerlendirmeniz beni mutlu etti, teşekkür ederim.
Korg da Roland da TSM ve THM için uygun diyorsunuz. Korg modellerin genelde ritim ve pratiklik yönünde daha üst seviyede olduğunu fakat saund (ses) yönünden daha normal seviyede olduğunu söylemektesiniz. Rolandlar ise, ses kalitesi olarak üst seviyelerde, pratiklikte ise orta seviyelerde ayrıca önemli olan hususlardan biri 128 polifonik olduğunu anlıyorum.
Bu açıklamalarınız ötesinde aradığım, önceki iki açıklamada da belirtmiş olduğum gibi bir şarkıda değişik bir kaç ritimler varsa ve bu ritimler arasında şarkıyı kesintiye uğratmadan ani geçiş sağlayan özellik var mı, yok mu? Çeşitli ritimli şarkıları nasıl çalıyorsunuz? Merak etmekteyim. Bahsettiğim özellikleri olan böyle bir org var ise lütfen bir bilen açıklama yapsın.