Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tsm ve thm için org tercihişimdi şöyle pahalı ürün kaliteli ürün değildir buna katılıyorum. ritm ve pratiklik yönünden pax serisi önde yüzden sordum.roland bk ücret yönünden sound kalitesini fazlasıyla veren bir cihaz mesala. türk müziğine de uygun ritm de geniş ama pratik değil veya sahne de korg'a nazaran pratiklik konusunda zorlayabilir sizi. evde kullanılacaksa kimse bk 5 şaşmasın derim yani fiyatı uygun olduğu için 128 polifonik önemli bir faktör çoğu kullanıcı bunu atlıyo, satıcılar da atlıyo. ben bir kezinde bir dükkana g600 mü, korg is 50 mi demiştim satıcı bana aynı demişti yıllar sonra anladım ki hiçte aynı değil çünkü is 50, 32 polifonik dandik bir soundu var.
Cevap: Tsm ve thm için org tercihi
şimdi şöyle pahalı ürün kaliteli ürün değildir buna katılıyorum. ritm ve pratiklik yönünden pax serisi önde yüzden sordum.
roland bk ücret yönünden sound kalitesini fazlasıyla veren bir cihaz mesala. türk müziğine de uygun ritm de geniş ama pratik değil veya sahne de korg'a nazaran pratiklik konusunda zorlayabilir sizi. evde kullanılacaksa kimse bk 5 şaşmasın derim yani fiyatı uygun olduğu için 128 polifonik önemli bir faktör çoğu kullanıcı bunu atlıyo, satıcılar da atlıyo. ben bir kezinde bir dükkana g600 mü, korg is 50 mi demiştim satıcı bana aynı demişti yıllar sonra anladım ki hiçte aynı değil çünkü is 50, 32 polifonik dandik bir soundu var.