K
kuvayi
Misafir
Sanırım başlığı okuyan çoğu kişi bu konunun sitem dolu bir veryansın olduğu düşüncesine kapılmıştır
Tabiiki biraz da espri mahiyetinde bir başlık.
Benim açımdan gerçeklere ve ciddiyete gelince:
O kadar çok sayıda; özellikle müzik ile ilgili foruma üye oldumki şu yaşıma kadar. En başta sitenin ismine önyargılı olmuştum. Dedimki kendi kendime; " 3-5 yerel müzisyenin kurduğu ve takıldığı bir sitedir". Ama zaman içersinde bu cahilliğime ve önyargıma istinaden yanıldığımı anladım.
Bu sitedeki;
Kişilerdeki samimiyeti,
Üyeler arası yardımlaşmayı,
Şahıslardaki tevaazuyu,
Sıcak bir aile ortamını,
Devasa bir bilgi arşivini,
Paylaşımlardaki içtenliği,
Sanalın ötesine geçen dostluk ve arkadaşlıkları,
Sürekli güncelliği,
Her daim yardımlaşmayı,
Kaliteli ve tarafsız bir yönetimi
ben şahsen hiçbir forum sitesinde göremedim şu ana kadar. Buna; çok ünlü ve uzman müzisyenlerin üye olduğu siteler de dahil.
Belki bugüne kadar pek çok defa buna benzer topicler açılmıştır bu sitede bilemiyorum, ben yeni bir üyeyim. Ancak duygularımı ifade etmek istedim sizlere.
Bizlere bu ortamı sunan ve halen sunmakta olan emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla,
Benim açımdan gerçeklere ve ciddiyete gelince:
O kadar çok sayıda; özellikle müzik ile ilgili foruma üye oldumki şu yaşıma kadar. En başta sitenin ismine önyargılı olmuştum. Dedimki kendi kendime; " 3-5 yerel müzisyenin kurduğu ve takıldığı bir sitedir". Ama zaman içersinde bu cahilliğime ve önyargıma istinaden yanıldığımı anladım.
Bu sitedeki;
Kişilerdeki samimiyeti,
Üyeler arası yardımlaşmayı,
Şahıslardaki tevaazuyu,
Sıcak bir aile ortamını,
Devasa bir bilgi arşivini,
Paylaşımlardaki içtenliği,
Sanalın ötesine geçen dostluk ve arkadaşlıkları,
Sürekli güncelliği,
Her daim yardımlaşmayı,
Kaliteli ve tarafsız bir yönetimi
ben şahsen hiçbir forum sitesinde göremedim şu ana kadar. Buna; çok ünlü ve uzman müzisyenlerin üye olduğu siteler de dahil.
Belki bugüne kadar pek çok defa buna benzer topicler açılmıştır bu sitede bilemiyorum, ben yeni bir üyeyim. Ancak duygularımı ifade etmek istedim sizlere.
Bizlere bu ortamı sunan ve halen sunmakta olan emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla,