Trakyamüzik.net ve Yönetimine Eleştirim Var !

• Konbuyu başlatan kuvayi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 3K
K

kuvayi

Misafir
Sanırım başlığı okuyan çoğu kişi bu konunun sitem dolu bir veryansın olduğu düşüncesine kapılmıştır :) Tabiiki biraz da espri mahiyetinde bir başlık.

Benim açımdan gerçeklere ve ciddiyete gelince:

O kadar çok sayıda; özellikle müzik ile ilgili foruma üye oldumki şu yaşıma kadar. En başta sitenin ismine önyargılı olmuştum. Dedimki kendi kendime; " 3-5 yerel müzisyenin kurduğu ve takıldığı bir sitedir". Ama zaman içersinde bu cahilliğime ve önyargıma istinaden yanıldığımı anladım.

Bu sitedeki;

Kişilerdeki samimiyeti,
Üyeler arası yardımlaşmayı,
Şahıslardaki tevaazuyu,
Sıcak bir aile ortamını,
Devasa bir bilgi arşivini,
Paylaşımlardaki içtenliği,
Sanalın ötesine geçen dostluk ve arkadaşlıkları,
Sürekli güncelliği,
Her daim yardımlaşmayı,
Kaliteli ve tarafsız bir yönetimi

ben şahsen hiçbir forum sitesinde göremedim şu ana kadar. Buna; çok ünlü ve uzman müzisyenlerin üye olduğu siteler de dahil.

Belki bugüne kadar pek çok defa buna benzer topicler açılmıştır bu sitede bilemiyorum, ben yeni bir üyeyim. Ancak duygularımı ifade etmek istedim sizlere.

Bizlere bu ortamı sunan ve halen sunmakta olan emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

Cevap: Trakyamüzik.net ve Yönetimine Eleştirim Var !

SAYIN

Levent Gökalp öncelikle sitemiz adına böyle düşündüğünüz için sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum burası gerçekten insanlara karşı faydalı olmak adına açılmış olan bir forum sitesidir.Burada herkesin yardımlaşma konusunda çok cömert olduğunu öncelikle söyleyeyim zaten sitemizin gerçekten bu yönü çok sağlam olmakla beraber çokta çözümcü yanı vardır.Burada gerçekten bilgi paylaşımlarında bulunurken inanın ben zevk alıyorum eminimki diğer tüm arkadaşlarımda aynı fikirde buradaki amaç gerçekten insanlara faydalı olabilmek zaten sizcede öyle değilmidir.BİLGİ PAYLAŞINCA GÜZELDİR..Evet burada gerçekten insanlar birbirlerine karşı faydalı olmaya gayret gösteriyorlar buda sitemizin gerçekten çok kaliteli ve seviyeli site olduğunu göstermezmi.Umuyorum bu birlik hiç bozulmasın ALLAH BU BİRLİĞİ BOZAN İNSANLARI ISLAH ETSİN....

sAyGıLaRıMIa

Moderatör tarafında düzenlendi:

memnuniyetinizin devamını dilerim hocam.. saygılarımla..

.
Sayın kuvayi (Levent GÖKALP),

Gecenin geç saatinde (07.02.2012 - 03:35) uykusu kaçmış biri olarak forum sitemize göz atayım dedim ve başlığı görür görmez üyelik girişimi yapıp konuya daldım.

Ancak ne varki sizinde konunun başında belirttiğiniz gibi bir şikayet ve eleştiri beklerken forum sitemizden memnuniyetinizi belirtmişsiniz.

Sizinde belirttiğiniz gibi üyelerimiz öncelikle samimiyet, dostluk, yardımlaşma gibi bir çok güzel duyguları taşımaktadır.

Zaten kötü niyetli kişilerin aramızda barınmaya yeri yoktur. Bu düşünce de aklımıza şu atasözünü getirmektedir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Sözünden yola çıkarak da forum sitemizden uzaklaştırma (banned) uygulanmaktadır.

Forum sitemiz için güzel düşüncelerinize Teşekür eder, iyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hep moderatörler dalıyor yalnız topiğe :)
Ban gelebilir her an :)

eğer şu anda rolad gw-8'den memnunsam,bunu tamamen trakyamuzik.net sitesine memunum.evet müthiş bir siteyiz evet buradaki üyeler çok paylaşımcı... ))))))))

Bir de ben bir şeyi merak ediyorum bu site ile ilgili.
En son ne zaman ve hangi konuda devrim yapıldı sitede acaba ?

muhtemelen 2011 moderatör alımlarında :) :)

herkese selamlar,boyle bir konuyu gormemezlikten gelip,duyarsiz kalamazdim,yaklasik 3 aydan beri trakya muzige uye olmus biri olarak:
daha once bir cok paylasim sitelerine uye oldum,bir sorunun cevabi abartisiz en erken 2 veya 3 gunde geldi oda yarim yamalak sizin anliyacaginiz sormasam daha iyiydi.uyeler arasinda hic bir kontak yok,samimiyetsiz paylasimsiz sitelerdir.
TRAKYA MUZIGE gelince;tamamen saygili,duzeyli ve paylasimci bicimde yardim sever,birbirini seven basarilarin kiskanilmadigi takdir edildigi,24 saat her soru ve soruna cevap vermeye calisan MODT.lerle 10 numara olmasada 9.9 numaralik bir sitedir,amator muzisyen olmama ragmen bu gune kadar her sorumu hic bikmadan cevapliyan basta TRAKYA MUZIK yoneticilerine,uyelerine sonsuz tesekkurlerimi sunar,yaptiginiz calismalar,demolar ve paylasimlarlada gurur duydugumu belirtmek isterim,iyiki varsiniz.......
Devrim olayinada gelince TRAKYA MUZIGE uye olmak zaten bir devrimdir.........

BASARILARINIZIN DAIM OLMASINI DILERIM.......SAYGILARIMLA

Baris AKSUT