Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: TRAKYA piyanistleriustadım ben dugunde idim ve piyanist zaten sahnede sahne cok yakın kimse piyanistte gidipte onu cal bunu cal demedi tamamen kendi kafasınaydı cunku dugun özel davetlilerdi ve inanıyorumki ordaki misafirlerin anadolu insanıydı benim burda anlatmak istedigim birilerini kötülemek degil dugun calıyorsan her yoreye hitap etmek ruhi abinin dedigi gibi aksam baska dugune gittim adam 2.4 leri iyi caldı ama ne hikmetse misketin hızında cekirge caldı bir turlu hoplayamadı insanlar bunlari dinledikce kendime guven geliyor ben acemiyim usta degilim diye dugunlerde sadece okuyorum ama bunlara bakarsam cok cok iyiyim ve orggun arkasına gecmeyi dusunuyorum
Cevap: TRAKYA piyanistleri
ustadım ben dugunde idim ve piyanist zaten sahnede sahne cok yakın kimse piyanistte gidipte onu cal bunu cal demedi tamamen kendi kafasınaydı cunku dugun özel davetlilerdi ve inanıyorumki ordaki misafirlerin anadolu insanıydı benim burda anlatmak istedigim birilerini kötülemek degil dugun calıyorsan her yoreye hitap etmek ruhi abinin dedigi gibi aksam baska dugune gittim adam 2.4 leri iyi caldı ama ne hikmetse misketin hızında cekirge caldı bir turlu hoplayamadı insanlar bunlari dinledikce kendime guven geliyor ben acemiyim usta degilim diye dugunlerde sadece okuyorum ama bunlara bakarsam cok cok iyiyim ve orggun arkasına gecmeyi dusunuyorum