TRAKYA MÜZİK ---------DuYURU-----------

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
Değerli arkadaşlar

bazı sebeblerden dolayı siz değerli üyelerimizden trakya müzik yönetimi olarak yapılan paylaşımlarda dikkat edilecek bir hususu söylemek isteriz,

nedir bu husus

özellikle demolarımızı,altyapıları,notaları veya herhangi bir dosyayı v.s v.s paylaşmak istediğimizde konu başlığı dışında konu içerisinde kısa açıklama yaparak paylaşımlarımızı yaparsak daha güzel olur,konu içerisine sadece link veripte açıklama yapmadan konu açmak yasaktır

aksi takdirde trakya müzik yönetimindeki yönetici veya biz moderatörler tarafından konuya müdahale edilecektir,lütfen konu açarken siz değerli üyelerden bu hususa dikkat edilmesini istiyoruz,

bu tarz konular açılıpta yönetim tarafından konu silindiğinde veya müdahale edildiğinde hiç bir kimsenin benim konum neden silindi nereye gitti ne oldu gibi ithamda bulunulmaması veya art niyet aranılmaması istenilip önemle siz değerli üyelerimize duyurulur

hepinize sevgi ve saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: T.M üyelerine duyurulur

Şiir gibi yazmışın :) zafer eline sağlık.
Bu uyarıyı herkez dikkate almalı arkadaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: T.M üyelerine duyurulur

konu günceldir,bilmeyen kalmasın

Cevap: T.M üyelerine -----------DUYURU-----------

kesinlikle katılıyorum hocam.. mesele konu açmak,,bişeyler paylaşmak değil. yapılan paylaşımın arkasında durmaktır.. yorum varmı teşekkür varmı eleştiri varmı?? neye göre paylaşım yapılıyor yada amaç nedir..? kimseye cevap yazmayacaksak, iyi yada kötü eleştiriyi değerlendirmeyeceksek paylaşım yapmanın hiçbir anlamı yok.. ayrıca son zamanlarda yapılan bazı paylaşımlar dikkatimi çekiyor.. ''müzik? abiler yaptı'' ''yorum? abiler okudu'' e sen bu demonun neresindesin hocam? :) _ben teşekkürleri beğenileri kabul ediyorum abi :) konuyu açmanıza sevindim hocam.. teşekkürler..

güncel olsun bilmeyen kalmasın,en az kısa bi açıklama yapmanız gerekir

çok iyi bir bilgilendirme olmuş

arkadaşlar lütfen uyarıyı dikkate alın,halen bazı arkadaşlar bilmiyorlar sanırım,sadece link verilerek konu açmaya devam eden arkadaşlar var
uyarıyı okumayan arkadaşlar okusunlar,bu uyarı durduk yere yapılmadı arkadaşlar sebebleri var,
sizden ricamız konu başlığındaki açıklama hariç konu içerisine link vermeden önce konuyla ilgili bi açıklama yapmak,

konuya sadece link verilerek açıldığında trakya müzik sitesine üye olmayan misafirlerimize konu boş görünmektedir,bu da trakya müzik sitesini sıkıntıya sokuyor,lütfen biraz özen gösterelim,herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum
saygılar

arkadaşlar lütfen uyarıyı dikkate alın,halen bazı arkadaşlar bilmiyorlar sanırım,sadece link verilerek konu açmaya devam eden arkadaşlar var
uyarıyı okumayan arkadaşlar okusunlar,bu uyarı durduk yere yapılmadı arkadaşlar sebebleri var,
sizden ricamız konu başlığındaki açıklama hariç konu içerisine link vermeden önce konuyla ilgili bi açıklama yapmak,

konuya sadece link verilerek açıldığında trakya müzik sitesine üye olmayan misafirlerimize konu boş görünmektedir,bu da trakya müzik sitesini sıkıntıya sokuyor,lütfen biraz özen gösterelim,herkese hayırlı işler bol kazançlar diliyorum
saygılar

arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi lütfen konu açarken konu içerisine sadece link verilip konu açılması google ile trakya müzik arasında sorun teşkil ediyor,sadece link verilipte konu açıldığında google boş konular açıldığını öne sürerek sorun oluyor,lütfen dikkatli olalım,

link verildiğinde linkin yanına kısa bi açıklama yapalım veya verilen linkteki demonun ismide olabilir,

misal pa2x halay,pa2x zurna halay elektro halay ,,,gibi