Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Arkadaşlar şunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum (genel olarak) müzikle uğraşan insandan zarar gelmez..Haa,hepimiz insanız bazen duygularımızı frenleyemiyoruz birbirimizi kırdığımız oluyor ama paylaşım özellikle müzik paylaşımı yapan insanlar hayata diğer insanlardan farklı bakarlar,diye düşünüyorum ve bu konuda mütevazilik yapmayacağım bunun ayrıcalıklı bir durum olduğunu düşünüyorum ..Bu bağlamda Trakya Müzik'in müzik anlayışını profesyonel düzeyde amatör ruhla yansıttığını düşünüyorum...Seviyoruz burayı
Arkadaşlar şunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum (genel olarak) müzikle uğraşan insandan zarar gelmez..Haa,hepimiz insanız bazen duygularımızı frenleyemiyoruz birbirimizi kırdığımız oluyor ama paylaşım özellikle müzik paylaşımı yapan insanlar hayata diğer insanlardan farklı bakarlar,diye düşünüyorum ve bu konuda mütevazilik yapmayacağım bunun ayrıcalıklı bir durum olduğunu düşünüyorum ..
Bu bağlamda Trakya Müzik'in müzik anlayışını profesyonel düzeyde amatör ruhla yansıttığını düşünüyorum...Seviyoruz burayı