toycular.....

• Konbuyu başlatan filiz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

filiz

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yan flüt
lütfen çok acil toycular türküsünün altyapısı lazım.......gönderirseniz sevinirim..

Cevap: toycular.....

lütfen çok acil toycular türküsünün altyapısı lazım.......gönderirseniz sevinirim..

Değerli üstatlarım ne düşünürler bilemem ama,bir selam verseydiniz keşke sitemize ilk mesajınızda.Polemik değil amacım,ama burda altyapı vermek için hazır bekleyen insanlar yok bana göre.

"filiz" isteğiniz ile ilgili nette bir araştırma yaptım sadece bir link bulabildim,fakat oda silinmiş yani link kırılmıs...Artık elinde olan bir arkadasımız varsa size yardımcı olacaklardır...

Moderatör tarafında düzenlendi:

değrli ufukx ben bu siteye uzun zamandır üyeyim ve bu benim ilk msjım değil.....daha önceki şifremle giremediğim içim nickim değişti o kadar!yinede hatırlatmanız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.....

arif hocama...yardımlarınız için teşekkürler arif hocam.4shared sitesi ile ilgili problem var ve birçok linkte bu siteye bağlıydı malesef :(( bunlara erişebiliyormusunuz acaba?

4shared için Dns değiştirmeniz yeterlidir.

arif hocama...yardımlarınız için teşekkürler arif hocam.4shared sitesi ile ilgili problem var ve birçok linkte bu siteye bağlıydı malesef :(( bunlara erişebiliyormusunuz acaba?

filiz hanım "Yalçın" hocmında dediği gibi DNS ayarlarınızı değiştirmeniz yeterli olacaktır.

DNS ayarlarınıza
208.67.222.222
208.67.220.220

olarak değiştiririseniz 4share adresine erişiminiz açılacaktır..Alltakı adresten de resimli olarak görebilirsiniz...

Yasaklı Sitelere Girme (Resimli Anlatım)

Moderatör tarafında düzenlendi:

lutfen birde siteye dam ustunu cul serer eklerseniz cok hos olur tesekkurler

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri