- Enst.
- korg pa 800 256 mb ram
selam aleyküm arkadaslar,uzun süre üzerinde calistigim 16 setin karisimi bir set hazirladim setlerin ritimlerini ve sesleri tek tek dinleyip en iyilerini hazirlamaya calistim,setler bildigimiz piyasa setlerin karisimi bunun icin bu setleri hazirlayanlara sonsuz tesekkürlerimi sunarim,ben sadece en iyilerini iclerinden aldim padlere,seslere,ritimlere eklemeler yaptim set kopmle dolu dolu seslerde bir kac yer bos biraktim ramde bosluk var siz istediginiz sesi yüklersiniz (yanliz set 16 DK dir) bir kac kit kullanmak zorunda kaldim 9/8 likler,halaylar,slowlar,vahdeler ,intro parca ritimler ekledim seti her yöne hazirlamaya calistim arkadaslar bu benim ilk tecrübem taktir ilahi sizindir yükleyip denedikten sonra güzel yorumlarinizi bekliyorum vede arkadaslar bir uyari yapayim setin ismini tosunpasa-süperkarma1 set diye yazdim bu set müzik sitelerinde bulunan (tosunset) diye bilinen setlerle halakasi yoktur bu tosun seleri yapan arkadasada sonsuz saygilar,benim gercek ismim tosun bana arkadaslar almanyada tosun pasa derler onun icin setin ismini böyle yazdim, yanliz bir sorun var seti nasil vede hangi daha kolay bir linke atayim bana bir örnek yazarsaniz seti seve seve sizlerle paylasirim bu seti denedikten sonra baska bir set daha hazilayacagim.Bu arada tüm roman setlerin karisimida hazir durumda,setlerde herhangi sakatlik yoktur virus kontrolü yaptim gönül rahatliligi n kullanabilirsiniz.hepinize simdiden tesekkürlerimi sunar allah hepinize hayirli isler versin allahin selami üzerinizde olsun .tosunpasa.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: