Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Tokat sarmasıSevgili kardeşim. Tokat sarmasını normal 2-4 le çalabilirsin, fakat introlu birşey istiyorsan, Allah kısmet ederse, yarından itibaren tekrar Yamahada olacağım, bende bir Tokatlı olarak, senin için bu ritmi yazarım. Ayrıca bizim yöreye ait 4-4 ritim "sulu sokak taşları" tarzı oyun havalarında kullanılıyor bunuda aletteki 4-4 arap tarız ritimlerin temposuyla oynayarak kullanabilirsin.Not: A2000 EMO da benim daha önce yazmış olsuğum, 6-8 TURHAL ritmi var. Yöresel çalıyorsan denemeni isterim.Saygı ve SevgilerimleM.KOÇ
Cevap: Tokat sarması
Sevgili kardeşim. Tokat sarmasını normal 2-4 le çalabilirsin, fakat introlu birşey istiyorsan, Allah kısmet ederse, yarından itibaren tekrar Yamahada olacağım, bende bir Tokatlı olarak, senin için bu ritmi yazarım. Ayrıca bizim yöreye ait 4-4 ritim "sulu sokak taşları" tarzı oyun havalarında kullanılıyor bunuda aletteki 4-4 arap tarız ritimlerin temposuyla oynayarak kullanabilirsin.
Not: A2000 EMO da benim daha önce yazmış olsuğum, 6-8 TURHAL ritmi var. Yöresel çalıyorsan denemeni isterim.
Saygı ve Sevgilerimle
M.KOÇ