Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: TM kURUCUSU TİMUR İLHAN YOĞUN BAKIMDADIREvet üstad, dostumuz zaten hipertansiyon hastasıydı ve anladığım kadarıyla ilacını düzenli değilde sadece tansiyon yükseldiğinde alıyormuş yani ilaç kullanımı hatalı..Ben Babaeski Devlet hastanesinde çalışıyorum acil polikliniğinde yazılan anamnezi okuduğumda tansiyon 190/120 civarlarında imiş ve edirne devlet hastanesinde söylenene göre bu baloncuk doğuştan varmış ve anlaşılan o ki hipertansif nedenlerden dolayı patlamış..Timurun abisinden son aldığım habere göre beyindeki kanama durmuş fakat beyin hasar görmüş bilincin açılmasını bekliyorlar zannedersem aksi takdirde müdahele edemeyecekleri anlaşılıyor.Dostumuz tüm bunların üstesinden gelecek kadar güçlü biri bence atlatacak ve aramıza dönecek şu an tek ihtiyacımız dualarınız eksik etmeyiniz..
Cevap: TM kURUCUSU TİMUR İLHAN YOĞUN BAKIMDADIR
Evet üstad, dostumuz zaten hipertansiyon hastasıydı ve anladığım kadarıyla ilacını düzenli değilde sadece tansiyon yükseldiğinde alıyormuş yani ilaç kullanımı hatalı..Ben Babaeski Devlet hastanesinde çalışıyorum acil polikliniğinde yazılan anamnezi okuduğumda tansiyon 190/120 civarlarında imiş ve edirne devlet hastanesinde söylenene göre bu baloncuk doğuştan varmış ve anlaşılan o ki hipertansif nedenlerden dolayı patlamış..Timurun abisinden son aldığım habere göre beyindeki kanama durmuş fakat beyin hasar görmüş bilincin açılmasını bekliyorlar zannedersem aksi takdirde müdahele edemeyecekleri anlaşılıyor.Dostumuz tüm bunların üstesinden gelecek kadar güçlü biri bence atlatacak ve aramıza dönecek şu an tek ihtiyacımız dualarınız eksik etmeyiniz..