Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Timur kardeşimizden iyi haber vartimurun kardeşi tolgayla görüştüyümde tolga benim kardeşim genç timur bunu atlatacak derken ne kadar inançlı konuştugunu anladım bu gün parmaklarını oynattı tepki verdi dedi dün yine aradım parmaklarını hareket ettiriyor tedaviye devam ediliyor 14 üncü günde timuru amaliyata alacaklar bu gün onuncu gün bizler timurun bunu atlatacagından eminiz en az kardeşi tolga kadar buna inançlıyız ilahi güç timur için dualarımızı karşı getirecektir işallah
Cevap: Timur kardeşimizden iyi haber var
timurun kardeşi tolgayla görüştüyümde tolga benim kardeşim genç timur bunu atlatacak derken ne kadar inançlı konuştugunu anladım bu gün parmaklarını oynattı tepki verdi dedi dün yine aradım parmaklarını hareket ettiriyor tedaviye devam ediliyor 14 üncü günde timuru amaliyata alacaklar bu gün onuncu gün bizler timurun bunu atlatacagından eminiz en az kardeşi tolga kadar buna inançlıyız ilahi güç timur için dualarımızı karşı getirecektir işallah