Three coins in the fountain nota

• Konbuyu başlatan ferdesu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 3K

ferdesu

Altın
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800 keman piyano
snvd.jpg

snsm.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uuLI2G9HNtM&feature=related]Frank Sinatra - Three Coins In The Fountain - YouTube[/ame]​

Cevap: Three coins in the fountain nota

cok cok tesekkur muhtesemsin sevgili ferdesu:)))))))

rica ederim sevgili mikael63.böyle güzel çalışmalar yapan arkadaşlara yardımcı olmak beni mutlu ediyor.bol müzikli günler dilerim.

Sevgili Arkadaşım her zaman olduğu gibi büyük bir özveriyle genç kardeslerimizin eline meşaleler tutturmaya devam ediyorsun...Bu şarkıları çalışıp söyleyen her müzisyen değil Türkiye de Dünyanın her yerinde kendisine bir kariyer yapar...Özellikle müziğe yeni başlayanlar bu çalışmaları kendilerine örnek almalılar...Hiç bir şey yapamıyorlarsa bol bol bu kaliteli şarkıları dinlemeleri gerekir...Şarkılar insanlara duygu,düşünce ve fikirler yükler...Ahlak yapısı olumlu yönde daha da gelişir...
Kaliteli müzikler insanlara müthiş bir gönül ufku açar...Dünyası daha da büyür...Kişi Evrenselleşir!...Siz bu konuda bu sitenin ender rehberlerinden birisiniz...selamlar ve saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim sevgili suleymanerol.ayrıca müzik hakkında söylediklerinin tümüne katılıyorum.birazcıkta katkım oluyorsa ne mutlu bana.bol müzikli günler dilerim.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri