- Enst.
- KETRON SX 3000-ROLAND JUNO Dİ
Arkadaşlar;sitede bir çok enstrüman veya ses sitemi alan ve satan arkadaş var:Lakin bir konudan şikayetçiyim...satıcı arkadaşlar acayip fiyat düşürüyorlar özelliklede ses sistemi konusunda....bu durumda alıcı arkadaşlar bazen yaaa buna benzer malzeme bilmemkimde şu fiyata diyerek sinir bozucu olabiliyor...arkadaşlar hepimizin ekonomisi ortada,evet bazen sıkışmış ta oluyoruz...ama bir dert göreceğiz diye öldü fiyatlardan satıcılık yapmayın...kendi malınızın değerini düşünür veya düşünmezsiniz beni bağlamaz lakin benim malımın değerini düşürmeye hakkınız yok...bir sözümde alıcı arkadaşlara:arkadaşlar bir markanın aynı serisinin bazen 3 değişik versiyonu oluyor...örneğin tamamıyla çin malı,veya çinde monte veya orjinal menşey veya malzeme orjinal montaj çin...fiyat konularında lütfen bunları da dikkate alın..birde son günlerde bazı dükkancılarda sitemize dadandı sıkışanlardan öldü fiyatına mal satın almaya kalkıyorlar veya gel kardeşim bende aynısı şu kadar diye satıcılık yapıyorlar...geçen bir arkadaş böyle bir dükkanından alışveriş yapmış kasalar eyvallah içindeki oparlör ne ben söyleyim ne siz sorun...lütfen dikkat...Her şeye yetişen ,her konuyla ilgilenen adminimizdende bu konunun takibini rica ediyorum....saygılar,hayırlı alışverişler
Moderatör tarafında düzenlendi: