Temiz pa80 satan varmı?

• Konbuyu başlatan coal67
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 1K

coal67

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Bende pa800 var arkadasım heves atmis klavye alacak pa80 arıyor uygun temiz satan varsa yönlendireceğim...

Cevap: Temiz pa80 satan varmı?

Pa 80 var satıyorum bilginize 1650 ful ses ful ritim saygilar

İstanbul da yakınlarımda Mitat diye bir arkadaş da vardı 16 mb kartı var ben doldurdum lakin org da Harddisk kablosu yoktu satacakmış ne kadar istiyorsun dedim 1500 TL veriyorlar demişti. PA - 800 ile takas da düşünüyordu. numarasını vereyim isterseniz kendisi ile görüşün 0539 303 25 19 Ben sadece iletişim bilgilerini verdim alım satım da kimsenin garantörlüğünü üstlenmem her şey size kalmış bilgilerinize,

Sayın Saz grubu
Burası yeri değil ama bir şey sorucam.
Evde kendi çapında çalan biriyim.
Yeni set yüklemeye çalışırken sesler gitti.Ama ritimlerin çoğu duruyor.Cevo set vardı içinde.İnternetten bir sürü cevo set yükledim ama önceki sesleri bulamıyorum.Yardımcı olursan çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Sayın Saz grubu
Burası yeri değil ama bir şey sorucam.
Evde kendi çapında çalan biriyim.
Yeni set yüklemeye çalışırken sesler gitti.Ama ritimlerin çoğu duruyor.Cevo set vardı içinde.İnternetten bir sürü cevo set yükledim ama önceki sesleri bulamıyorum.Yardımcı olursan çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun
Eğer düzenlemiş olduğunuz ve orgun hafızasında oluşmuş olan seti daha önceden almış olupta şimdi yüklemiş olsaydınız sorun yoktu lakin üzgünüm şimdi gene aynı düzenlemeleri orga tek tek yaparak kendi setinizi oluşturmalısınız. Daha sonra boş ve formatlı bir disketi orga takıyoruz Disk > Durum tuşu > Copyy basıyoruz Org da ki ALL Klasörünü durum tuşunun önüne getiriyoruz f1 den de FD yi seçiyoruz F2 ile onaylayıp enter/yes yaptığımızda org da oluşturduğumuz özel setimiz diskete atılmış oluyor. Bundan sonra her yüklememizde bu setimiz bize bir daha sil baştan set hazırlamaıza gerek bırakmıyor.

DİSKETTEN RİTİM KOPYALAMA
ritim disketini orga yerleştir disk tuşuna bas
karşına çıkan şıklardan lood a bas
karşına new-name.set diye şık çıkacak
tekrar lood bas f1 tuşu
enter yes eminmisin diye sorar tekrar enter yes olay tamam