- Enst.
- korg pa800
klawye eskişehirde bir tanıdığımda onun adına burada satışımızı yapmaktayım aleti bir kaç defa kullandım iki sahibinide tanıyorum alan kişi 3.cü sahibi olacaktır satılma sebebi korgun bi üst modeli pa800 alımıdır aletimiz satıldığı gibi model yükselteceğiz kesin alıcılara pazarlık payını bıraktıracağım şu anki fiyatı 2650tl dir. . .
Not: ( alet çiziksiz ve hiç bir şekilde sorunu yoktur genelde evde kullanılmış olup günlük bakımı yapılmıştır
Daha önceki yaptığım satışlarda olduğu gibi garantisi yine benim kesinlikle sorunlu bir aleti kullanmayı istemeyiz kendimde bir klawyeci olarak sizlere bu aleti tavsiye ediyorum.
Not: (Görüşmelerimizi hafta içi saat :15,00 dan sonra, hafta sonları 24 saat yapabiliriz. )
Şimdiden herkeze hayırlı olsun ...
Evren Onurgil
0506 768 81 17
Not: ( alet çiziksiz ve hiç bir şekilde sorunu yoktur genelde evde kullanılmış olup günlük bakımı yapılmıştır
Daha önceki yaptığım satışlarda olduğu gibi garantisi yine benim kesinlikle sorunlu bir aleti kullanmayı istemeyiz kendimde bir klawyeci olarak sizlere bu aleti tavsiye ediyorum.
Not: (Görüşmelerimizi hafta içi saat :15,00 dan sonra, hafta sonları 24 saat yapabiliriz. )
Şimdiden herkeze hayırlı olsun ...
Evren Onurgil
0506 768 81 17