Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Technics Geliyormus.Technics orgları üreten Panasonic yani Matsusihita firmasıdır ve klavye bölümünü arkadaşların belirttiği gibi KN 7000 modelden sonra kapatmıştır.Ben bir daha klavye bölümünü faaliyete geçirmeyeceğini duymuştum.Duyduklarınız ne derece doğru bilmiyorum.Techinics orgları bende kullandım ve tadına doyamadım.Bende KN1000 modeli vardı ve bu ürettiği model bile rakiplerinin çok çok üstünde özelliklerle donatılmıştı.üzerindeki özelliklerin bazıları bugün bile çoğu orgda yoktur.Birde üretime geçerse tabii özellikleri nasıl olacak bilemiyoruz,sample atılabilecekmi,hafızası ne kadar olacak,pratikmi olacak,eğer üstün özellikleri olursa ilk müşterilerinden biriside ben olurum.
Cevap: Technics Geliyormus.
Technics orgları üreten Panasonic yani Matsusihita firmasıdır ve klavye bölümünü arkadaşların belirttiği gibi KN 7000 modelden sonra kapatmıştır.Ben bir daha klavye bölümünü faaliyete geçirmeyeceğini duymuştum.Duyduklarınız ne derece doğru bilmiyorum.Techinics orgları bende kullandım ve tadına doyamadım.Bende KN1000 modeli vardı ve bu ürettiği model bile rakiplerinin çok çok üstünde özelliklerle donatılmıştı.üzerindeki özelliklerin bazıları bugün bile çoğu orgda yoktur.Birde üretime geçerse tabii özellikleri nasıl olacak bilemiyoruz,sample atılabilecekmi,hafızası ne kadar olacak,pratikmi olacak,eğer üstün özellikleri olursa ilk müşterilerinden biriside ben olurum.