- Enst.
- KORG PA 1X
Degerli arkadaslar almis oldugum bir istihbarat bilgisine dayanarak soyluyorum suanda technics turkiye icin yeni bir org tasarliyorlarmis Ar-Ge yapiyorlarmis.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Degerli arkadaslar almis oldugum bir istihbarat bilgisine dayanarak soyluyorum suanda technics turkiye icin yeni bir org tasarliyorlarmis Ar-Ge yapiyorlarmis.
hocam technics kapattı kn7000 den sonra,ki inşallah dediğiniz doğrudur diye ümit ediyorum ilk alanlardan biri ben olurum.kn5000 dahil bütün serilerini kullandım çünkü.
bu arada nereden duyduğunuzu da merak etmiyor değilim.elle tutulur bir kanıt var mı acaba ?
Matsushita firması eğer Türkiye için özel bir Model üretiyorsa bu Dünyanın sonu geldi demektir.
Neden biliyormusunuz?
Matsushita firması uzun yıllardır Türkiye ile ticareti kesti.Çünkü Türkiyedeki temsilcileri tarafından çok üzüldü ve en sonunda Türkiyeden çıkma kararı aldı.Değil Technics marka bir klavye,Technics marka bir CD player bile yapmaz Türkiye için.
Markalarından bazıları:
Technics,Panasonic,Ramsa......
Lütfen sağlam bir bilgi olmadığı sürece paylaşımlarda bulunmayınız çünkü bu gibi bilgiler bile piyasayı negatif etkiler ve bazıları şu an klavye alacakken beklemeye geçer ve bu sayede piyasa dengesi alt üst olur.
Technics eğer yeniden klavye sektörüne girmeye karar vermişse bunu önce Türkiye için özel bir Klavye ile başlamaz.
Dünya geneline dağıtacağı aletler üretmeye çalışır ama bu da artık çok mümkün değil çünkü rakipleri çok güçlendi.
Komik olan:
Japonyada koskoca Fabrikası dururken neden Çin'de üretsin? Bilgi çok çürük.
Doğru söze ne denilebilirki? Buyrun cevap veriniz. Dikkat ediniz arkadaşda boş değil. Anında alırsınız cevabınızı. Babam derdi, bir insanın güzelliği yüzüne vururmuş diye. Boş laf değilmiş.Arkadaslar bizde duydugumuzu soyledik peki ya cikarirsa adam dun turkiyeden cikti bugun geri donuyor bu kuralmi yani turkiyeden cikti diye bir daha gelemezmi ortada bir pazar var ve gittikce bu pazar buyuyor oda pastadan pay almak istiyor çine gelince hangi firma urununu cinde yapmiyor