- Enst.
- KORG PA4X - YAMAHA A5000
Evet arkadaşlar Beşiktaşımız bizi gururlandırdı.Dünya Devi Liverpoolu Dize Getirdik.Tebrikler Beşiktaş !!!
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Tevekkeli değil, nickinde bundan kaynaklanıyormuş ! Bende nickini Fiat (murat 123) arabadan zannediyordum. Kartal (Beşiktaş)' lı olduğun su yüzüne çıktı. Allah seni FB ve GS lilerin gazabından korusun. Şaka bir yana galibiyetlerinizin bir pasif GS li olarak devamını diliyorum. Nede olsa milli dava.![]()
Beşiktaş'ada bu yakışırdı zaten tebrik ediyorum. BJK, GS, FB, TS hiç farketmez bizi uluslararası maçlarda hangi takım temsil ediyor adımızı duyuruyorsa kalbimiz o takımladır.
Her ne kadar maçla alakam olmasada Türkiye adına Liverpool'u mağlup ettiği için Beşiktaşı kutluyorum.
Aynen İyi Oldu Valla.
Bir Beşiktaşlı olarak gurur duymamak bence de imkansız. Emeği geçen ve ülkemizi sevince boğan KARA KARTAL lara gönülden teşekkürler, başarılarının devamını dilerim. Sonsuz sevgilerimle,