Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: sx3000 soruassignable düğmelerine istediğin görevi verebilirsin örneğin:drum kanallarını darbuka tef zil snare vb açıp kapamakoma verme yani oradaki düğmelerin tamamı yamaha oryantal aletlerdeki koma düğmeleri gibiritim varyasyon değiştirme start stop atak yapma intro ending fade out ve bir çok görevayrıca sx3000 de sanki bir atak düğmesi gözüküyor yanıltmasın 3 atak ve break var istersen varyasyon değiştirirken otomatik atakta yapar istersen bu 3 atak ve break ı assign düğmelerine atayabilirsinritimlerdeki kanallar ile ilgili işlemleri ekranın sol altındaki f5 ten yapacaksın sonra save ritim diyeceksin
Cevap: sx3000 soru
assignable düğmelerine istediğin görevi verebilirsin örneğin:
drum kanallarını darbuka tef zil snare vb açıp kapama
koma verme yani oradaki düğmelerin tamamı yamaha oryantal aletlerdeki koma düğmeleri gibi
ritim varyasyon değiştirme start stop atak yapma intro ending fade out ve bir çok görev
ayrıca sx3000 de sanki bir atak düğmesi gözüküyor yanıltmasın 3 atak ve break var istersen varyasyon değiştirirken otomatik atakta yapar istersen bu 3 atak ve break ı assign düğmelerine atayabilirsin
ritimlerdeki kanallar ile ilgili işlemleri ekranın sol altındaki f5 ten yapacaksın sonra save ritim diyeceksin