Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: sx3000 plus 4 set soru..Arkadaşlar bendede sx3000 var keşke almaz olsaydım.Aldığıma bin pişmanım.Alet hiç pratik değil,ritim yükseltmek için bir ritim tekerleği bile koymamışlar alete,en önemlisi alet kapalı dışarıdan ses,sample yüklemek mümkün değil,ya arkadaşlar bu tünelin yaptığı işmi,şimdide kalkmış v4 ü parayla yüklüyorlar,aletin batı sesleri belki güzel olabilir ama,inanın düğünde kullanacak doğru dürüst ritimler yok,doğru dürüst şıkır şıkır bir 2/4 lük ritm bulmak mümkün değil,ayrıca halaylarla kullanmak için doğru dürüst bir elektro bağlama,doğru dürüst bir edi zurna sesi bile yok,sırf bu tünel müzik yüzünden aleti 1.000 TL.zararına satıp korg pa800 geçeceğim,hem nevalesi,hem setleri istemediğin kadar bol,boşuna para verip sakın ketron almayın benim gibi pişman olur,kafanızı duvara vurursunuz.
Cevap: sx3000 plus 4 set soru..
Arkadaşlar bendede sx3000 var keşke almaz olsaydım.Aldığıma bin pişmanım.Alet hiç pratik değil,ritim yükseltmek için bir ritim tekerleği bile koymamışlar alete,en önemlisi alet kapalı dışarıdan ses,sample yüklemek mümkün değil,ya arkadaşlar bu tünelin yaptığı işmi,şimdide kalkmış v4 ü parayla yüklüyorlar,aletin batı sesleri belki güzel olabilir ama,inanın düğünde kullanacak doğru dürüst ritimler yok,doğru dürüst şıkır şıkır bir 2/4 lük ritm bulmak mümkün değil,ayrıca halaylarla kullanmak için doğru dürüst bir elektro bağlama,doğru dürüst bir edi zurna sesi bile yok,sırf bu tünel müzik yüzünden aleti 1.000 TL.zararına satıp korg pa800 geçeceğim,hem nevalesi,hem setleri istemediğin kadar bol,boşuna para verip sakın ketron almayın benim gibi pişman olur,kafanızı duvara vurursunuz.