- Enst.
- Ne bulursa :)
arkadaşlar sx3000 plus 4 set paylaşımı yasak mı neden paylaşılmıyo. bayadır takip edemedim pek bilgim yok
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
arkadaşlar sx3000 plus 4 set paylaşımı yasak mı neden paylaşılmıyo. bayadır takip edemedim pek bilgim yok
parayla ritm set stıyorlar denmiyor.ama plus4 (sample seslerin oldugu sistem dosyası)e geçiş yapmak isteyenlerden ücret karşılıgı kendiler yüklüyor.lütfen yazılanları dikkatli okuyun yada data dosyası ile ritm set in ayrı ayrı şeyler oldugunu bilerek yazın.eger sizin dediğiniz gibi plus4 ü ücretsiz dagıtıyorlarsa versinler link yükleyelim.bende sx3000 kullanıyorum ama plus4 değil pcm2tünel müzik benim 30 senedir çalıştığım kişilerdir orada 100 tl gibi ritim satıldığı yok kim uyduruyor bunları anlıyamıyorum ancak bu arada piyanist şantör arkadaşıma ümit 2012 seti harika verdiği emeğe teşekkürler; herkez kulaktan dolma bazı şerleri dolaştırıp duruyor sorunuz olduğunda tünel müziği şahsen arayın gerekli yardım yapılıyor pazartesi günü ziyaret ettim ben sordum parayla satılan set varmı diye böyle bir şey yok cevabını aldım bütün müzisyen arkadaşlara başarılar diliyorum bu arada ben de ketron sx 3000 kullanıyorum saygılar sunarım