"Sultan Film Müziği" - eyeofthetiger79...

eyeofthetiger79

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Havian 30
Merhabalar...

Epeydir siteye bir katkıda bulunamıyordum.Bugün buna bir son vereyim dedim. :)

Bu uzun ayrılığa çok harika bir şarkı ile son vermek istedim.Benim çok zevk aldığım bir çalışma oldu.Cahit Berkay'dan muhteşem bir çalışma.Herkesin "Sultan" filminden bildiği bir şarkı bu.Filme lâf yok zaten. :eek:

Çalışmamdaki gitarların hiçbiri cihazdan alınma gitar arpeji değildir ; arpejleri şarkının aslına sadık kalarak kendim çalmaya çalıştım.Bir de , demonun içine espri olsun diye filmden de bir kesit koydum.Umarım beğenirsiniz ; olumsuz yorumlara da açığım.Sonuçta , herkesten alınacak bir fikir vardır muhakkak...

Link: https://www.box.com/s/9e845734d72466402f37

Herkese selâmlar...

Ekli dosyalar

• Sultan film müziği - mp3.mp3
    1.9 MB · Görünümler: 326
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: "Sultan Film Müziği" - eyeofthetiger79...

Bu filmin ve bu müziğin hastasıyım çok güzel icra etmişsiniz, montaj da tam yerinde olmuş çok başarılı elinize sağlık.

çalışmanız için tşk ler

Çok beğendim gerçekten.

mükemmel olmuş eyeofthetiger79.ellerine emeklerine sağlık.özlemiştik paylaşımlarını beklediğimize değdi.

Daha dinlemeden elim teşekküre gitti, az çok ne dinleyeceğimi tahmin edebiliyorum artık...
Eline sağlık hocam, keyifle dinledim...

Ch.

Bahri nerelerdesin be bilader :) dedim, herhalde tatilde inşallah keyfi yerindedir.

Çalışman harika gitar sesi,bateri çok ciddi güzellikte bir sounda sahip..Emeklerine sağlık...

tebikler üstad şahane elelrine yüregine saglık

Öncelikle bu güzel yorumlar için herkese çok teşekkürler...

Bahri nerelerdesin be bilader :) dedim, herhalde tatilde inşallah keyfi yerindedir.

Çalışman harika gitar sesi,bateri çok ciddi güzellikte bir sounda sahip..Emeklerine sağlık...

Dostum , iş-güç ve derslerdi derken günlerim yoğun geçiyor.Yıl sonuna kadar şu sınav derdinden kurtulacağım inşallah :)

Bugün de stres atmak için geçtim cihazın başına :eek: Olay bu yani ; yoksa , tatil-matil nerdeeee :D

Selâmlar , sevgiler...

Kolay gelsin dostum...