Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Style to midi v3.03Anladım hocam yanlız bu setin içindeki kitler pa800 erconun içindeki kitler şimdi ben sadece userlere style dosyalarını yüklesem sonra dediğiniz editlemeyi denesem dur bakalım hoca birde onu deneyeyim yine paylaşırım dediğim gibi sadece perkisyon ve kitler çalmıyor diğer hepsi çalıyor yanlız birde şu var hocam bi iki rtimde kitler çalıyor diğer ritimlerdeki kitleri sıfırlama falan olmuş olabilirmiBem bi o yöntemi deneyeyim yine paylaşırım hocam
Cevap: Style to midi v3.03
Anladım hocam yanlız bu setin içindeki kitler pa800 erconun içindeki kitler şimdi ben sadece userlere style dosyalarını yüklesem sonra dediğiniz editlemeyi denesem dur bakalım hoca birde onu deneyeyim yine paylaşırım dediğim gibi sadece perkisyon ve kitler çalmıyor diğer hepsi çalıyor yanlız birde şu var hocam bi iki rtimde kitler çalıyor diğer ritimlerdeki kitleri sıfırlama falan olmuş olabilirmi
Bem bi o yöntemi deneyeyim yine paylaşırım hocam