- Enst.
- Yok
8 kanallı 1600watt power mixer startech markadır çok özellikli bi mixer ihtiyaç fazlası sıfır fiyatı 1500 1600 liralarda ben 750 liraya vereceğim sadee sürmeli portlar çızırtı yapıyor oynatınca oda baska bi derdiyok isteyen varsa vereceğim zamanım yok yatrıamaya araba alacagımdan satıyorum aynızamanda
42 tekne wengi agacından yapılmıs olan özel yapım bağlamamıda satıyorum ase4 eq üzerinde mevcuttur
gem wk1 or org var çok aşırı temiz oda satılıktır
jts yanlıs hatırlamıyorsam mikrofon tam bi kayıt stüdyo mikrofonu shureyi 3 katlar sıfır 450 lira
cömlek darbuka vardır
kolon vs isteyene temin edebilirim ankaradaym araba alacagımdan satıyorum varsa 131 doganı falan olan temiz bi arabası olan takasada girebilirirm
org 800 lira
mixer 750
darbuka 70 tl
mikrofon -150 de son olarak 120 ye falan bıurakırım çok süper bi mikrofon agırda
05544750958 numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz acildir arkadaslar ürünler sorunsur temizdir ankaradan olan varsa gelip deneyebilir..
Kargoyla türkiyeye gönderirim
42 tekne wengi agacından yapılmıs olan özel yapım bağlamamıda satıyorum ase4 eq üzerinde mevcuttur
gem wk1 or org var çok aşırı temiz oda satılıktır
jts yanlıs hatırlamıyorsam mikrofon tam bi kayıt stüdyo mikrofonu shureyi 3 katlar sıfır 450 lira
cömlek darbuka vardır
kolon vs isteyene temin edebilirim ankaradaym araba alacagımdan satıyorum varsa 131 doganı falan olan temiz bi arabası olan takasada girebilirirm
org 800 lira
mixer 750
darbuka 70 tl
mikrofon -150 de son olarak 120 ye falan bıurakırım çok süper bi mikrofon agırda
05544750958 numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz acildir arkadaslar ürünler sorunsur temizdir ankaradan olan varsa gelip deneyebilir..
Kargoyla türkiyeye gönderirim