Startech teck power yatık mixer

fatihoymaci

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
8 kanallı 1600watt power mixer startech markadır çok özellikli bi mixer ihtiyaç fazlası sıfır fiyatı 1500 1600 liralarda ben 750 liraya vereceğim sadee sürmeli portlar çızırtı yapıyor oynatınca oda baska bi derdiyok isteyen varsa vereceğim zamanım yok yatrıamaya araba alacagımdan satıyorum aynızamanda

42 tekne wengi agacından yapılmıs olan özel yapım bağlamamıda satıyorum ase4 eq üzerinde mevcuttur

gem wk1 or org var çok aşırı temiz oda satılıktır

jts yanlıs hatırlamıyorsam mikrofon tam bi kayıt stüdyo mikrofonu shureyi 3 katlar sıfır 450 lira

cömlek darbuka vardır

kolon vs isteyene temin edebilirim ankaradaym araba alacagımdan satıyorum varsa 131 doganı falan olan temiz bi arabası olan takasada girebilirirm

org 800 lira
mixer 750
darbuka 70 tl
mikrofon -150 de son olarak 120 ye falan bıurakırım çok süper bi mikrofon agırda

05544750958 numaradan detaylı bilgi alabilirsiniz acildir arkadaslar ürünler sorunsur temizdir ankaradan olan varsa gelip deneyebilir..

Kargoyla türkiyeye gönderirim

Cevap: Startech teck power yatık mixer

ilan güncel

senin suan dedigin amfi 900 tl abicim ne 1500 ü.

temizine göre değişiyor abi şimdi

startech ps800 bugün sordum sıfır 2 yıl garantili 7oo TL'di arkadaşlar.

ya arkadasım senin yazdıgın mixer 700 tl olabilir benim yazdıgım mixer ayrı senin yazdgın mixer ayrı ne bilip bilmeden konusuyoprsun ki yani onunla onu n arasında binlerce fark var dogru değilmi smartechin 1000tane modeli var

ben 700 liraya aldım startech ps800 ve cok memnunum

fatih bence hiç konuşma fiyatı düşür satılsın hem neden satmak istiyorsun bana mixer lazım ama böle dynacord felan alacağım

foto yokmu tam marka ne starteck ama hangi modeli

var abi fotografıda dur ben göndereyim