Soysuz Hainlerin Sonu Yaklaşıyor...!

karanfil

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa1x
Hakkari Çukurca'daki hain saldırının ardından başlatılan operasyon, üçüncü gününde... Operasyonlarda 53 terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 22 taburla 5 bölgede başlattığı hava destekli operasyonu, en fazla şehit verilen Keklikkaya üs bölgesinin de bulunduğu Kazan Vadisi’nde yoğunlaştı. Heronların tespit ettiği bölgelere, helikopterlerle özel eğitimli komandolar indirildi. ırak sınırın sıfır noktasında bulunan bu bölgede PKK’lı teröristlerle sağlanan sıcak temaslarda ilk gün 20’nin üzerinde, daha sonraki çatışmalarda da 30’den fazla teröristin öldürüldüğü haberleri geldi. Böylece Kazan Vadisi’ndeki çatışmalarda ölen terörist sayısının 50’nın üzerinde olduğu belirtildi.

Haber Türk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Soysuz Hainlerin Sonu Yaklaşıyor...!

Anca o leşleri göstereceklerki inanabileyim..Malum medyada yalan haber egosu böyle durumlarda tavan yapıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

medyada yazılanlara pek inanmıyorum çünkü işin içinde neler döndüğü belli deil ...

Anca o leşleri göstereceklerki inanabileyim..Malum medyada yalan haber egosu böyle durumlarda tavan yapıyor.

Ben askerliğimi şırnakta yapmama rağmen bize bile öldürülen pkklıların cesedini açık açık göstermiyordu komutanlar.

Boludağ ındirme komando tugayı askerliğini yapmış biri olarak söylüyorum doğuda gezmdğm yer kalmadı gece dağda çatışıp günduz çarşıda kahvede bizimle okey oynayan pkklılar gordum koylu kılığında bu yuzden gözümle görmedğm hiçbir leşe inanmam

GENEL KURMAYLIK AÇIKLADI ARKADAŞLAR

ks7h9b9r.jpg

askerimizin gücü onları bir gecede yok etmeye yeter artar aslında. ama verilen talimatlar geri alınıyor başlatılan operasyonlar engelleniyor ve malum... kardeşlerimiz bir bir şehit düşüyor. aslında o köpeklere sabahı görmek nasip olmaz ordumuzun buna müsait donanımı ve mühimmaı var. ASKERİN ÖNÜNDEN ENGELLER KALKSIN !!! diyorum...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri