Şöyle bir konu başlığı açalım mı, ne dersiniz?

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

Ruhi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
YAMAHA OR700 TR V2 - YAMAHA DSR 200
Sevgili dostlar, hepimiz her gün bir şeyler satın alıyoruz. Bazen almayı düşündüğümüz ya da aldığımız bu eşyalar çok pahalı olabiliyor ve aldıktan sonraki pişmanlık da fayda etmiyor. Bir çoğumuzun ilgi alanına giren bu konularda bir sayfa açalım mı ne dersiniz? Örneğin ben bir eşya alacağım zaman günlerce araştırır, fiyat-performans açısından hangisinin iyi olduğuna karar verir ve ondan sonra da en ucuz nerede bulunuyorsa, oradan alırım.
Bir çoğumuz bu tür araştırmaları yapıyoruz. Yaptığımız bu araştırmalar sonucu aldığımız ürünleri yayınlayabileceğimiz bir konu başlığı açsak nasıl olur? Böylece bir başkasının satın aldığı ürünü biz de kazık yemeden, daha indirimli alma şansına erişiriz. Bu arada o ürünü kullanan insanların deneyimlerini de öğrenmiş oluruz. Bazılarınız "Burası sadece 'Müzik ve Müzisyen' sitesi..." diye düşünebilir. Benimkisi sadece bir öneri. Düşüncelerinizi bekliyorum.

Cevap: Şöyle bir konu başlığı açalım mı, ne dersiniz?

güzel olur ruhu abicim, yetrki insanlar alınan ürünler hakkında gerçek düşüncelerini belirtsin, kimse aldığı ürünün kötü yönlerini anlatmaz genelde yada kimse kazık yedim demez :)

bence çok güzel bir öneri.iyi olur ruhi.mesela ben telefonumu değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.çok pahalı olmasın ama iyi birşey olsun istiyorum.video,resim vede ses önemli benim için.arkadaşların önerilerini bekliyorum.

bence çok güzel bir öneri.iyi olur ruhi.mesela ben telefonumu değiştirmek istiyorum ama karar veremedim.çok pahalı olmasın ama iyi birşey olsun istiyorum.video,resim vede ses önemli benim için.arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Samsung Corby alma da ne alırsan al.Samsung'un Galaxy serisi güzel.

bana kalırsa size önerebilecegim samsung galaxy ace veya s2 olabilir. android işlemcili yüksek kalitede video 2 tane aldık arkadaşa ve memnunlar.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.bende samsung galaxy düşünüyordum.içimi rahatlattınız.bu arada teşekkür butonum bitti.eksikleri sonra tamamnlayacağım.:D:D

İlginize teşekkürler arkadaşlar. Peki isim olarak ne düşünüyorsunuz? 'Tüketici Köşesi' olabilir mi acaba? Önerilerinizi bekliyorum.

galaxy s alabılırsın cok kullanıslı fıyatta uygun sayılır

Ruhi abi bence çok iyi olur..İsminide ortak bir kararla netleştirebiliriz..Tüketici köşesi,Tüketici rehberi,Tüketi-Yorum :) gibi...

Ruhi abi bence çok iyi olur..İsminide ortak bir kararla netleştirebiliriz..Tüketici köşesi,Tüketici rehberi,Tüketi-Yorum :) gibi...

'Tüketici Rehberi' güzel olabilir. 'Teknolojik Fırsatlar' olabilir. Daha başka önerilerde olabilir. Bekleyelim bakalım ne olacak. Bence böyle bir sayfa hepimizin çok işine yarar.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri