Ruhi
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- YAMAHA OR700 TR V2 - YAMAHA DSR 200
Sevgili dostlar, hepimiz her gün bir şeyler satın alıyoruz. Bazen almayı düşündüğümüz ya da aldığımız bu eşyalar çok pahalı olabiliyor ve aldıktan sonraki pişmanlık da fayda etmiyor. Bir çoğumuzun ilgi alanına giren bu konularda bir sayfa açalım mı ne dersiniz? Örneğin ben bir eşya alacağım zaman günlerce araştırır, fiyat-performans açısından hangisinin iyi olduğuna karar verir ve ondan sonra da en ucuz nerede bulunuyorsa, oradan alırım.
Bir çoğumuz bu tür araştırmaları yapıyoruz. Yaptığımız bu araştırmalar sonucu aldığımız ürünleri yayınlayabileceğimiz bir konu başlığı açsak nasıl olur? Böylece bir başkasının satın aldığı ürünü biz de kazık yemeden, daha indirimli alma şansına erişiriz. Bu arada o ürünü kullanan insanların deneyimlerini de öğrenmiş oluruz. Bazılarınız "Burası sadece 'Müzik ve Müzisyen' sitesi..." diye düşünebilir. Benimkisi sadece bir öneri. Düşüncelerinizi bekliyorum.
Bir çoğumuz bu tür araştırmaları yapıyoruz. Yaptığımız bu araştırmalar sonucu aldığımız ürünleri yayınlayabileceğimiz bir konu başlığı açsak nasıl olur? Böylece bir başkasının satın aldığı ürünü biz de kazık yemeden, daha indirimli alma şansına erişiriz. Bu arada o ürünü kullanan insanların deneyimlerini de öğrenmiş oluruz. Bazılarınız "Burası sadece 'Müzik ve Müzisyen' sitesi..." diye düşünebilir. Benimkisi sadece bir öneri. Düşüncelerinizi bekliyorum.