-SoundCloud Mp3 İndirme Sitesi -

Cevap: -SoundCloud Mp3 İndirme Sitesi -

:rolleyes::D çözemedim yada benim beyin tatil yapıyo..

kardeşim sitede çıkan boşluğa üstten istediğin soundcloudtaki şarkının linkini kopyala sonra download a bas sonra click downloada bas indir bu kadar ...

kartal 123 siteyi ben açtığımda hehangi bir liste çıkmıyor ?

kartal 123 siteyi ben açtığımda hehangi bir liste çıkmıyor ?

Hocam
SoundCloudMP3 - Download tracks from SoundCloud!

bu linke tıkladığınızda bir copy-paste (kopyala yapıştır) alanı göreceksiniz.Download yapmak istediğiniz ilgili sitenin adres çubuğundaki tam alan adresini kopyalayıp buraya yapıştırın ve "download" butonuna basın.

Yalnız şunu söylemeden edemeyeceğim Soundclouds sitesinde paylaşımı yapan kişi download yapılıp yapılmamasını kendisi tercih edebiliyor.Eğer kendisi download seçeneğini aktif hale getirmemişse bu tercihine saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.

Hocam
SoundCloudMP3 - Download tracks from SoundCloud!

bu linke tıkladığınızda bir copy-paste (kopyala yapıştır) alanı göreceksiniz.Download yapmak istediğiniz ilgili sitenin adres çubuğundaki tam alan adresini kopyalayıp buraya yapıştırın ve "download" butonuna basın.

Yalnız şunu söylemeden edemeyeceğim Soundclouds sitesinde paylaşımı yapan kişi download yapılıp yapılmamasını kendisi tercih edebiliyor.Eğer kendisi download seçeneğini aktif hale getirmemişse bu tercihine saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.

evet kardeşim sende haklısın ama bazı arkadaşlar arşiv yapabiliyor ve arşivinde paylaşılan şarkıyıda bulundurmak istiyor o amaç ile böyle bir paylaşımda bulundum ...