Sonunda pa800 aldim!!!

technodex

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA4X
Bu gün Bende Pa800 aldım cihaz ikinci el ve çok çok temiz yaklaşık 3 aydır arıyordum aradığımı buldum, Allah almak isteyenlere nasip etsin.

Cevap: Sonunda pa800 aldim!!!

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan çok güzel alet almışsın.

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanmanız dileği ile...v2 ile birlikte kullanmayı Allah bizlerede nasip eder inşaallah...

Hayırlı olsun. Bol kazançlar dileğiyle, güle güle kullan.

hayırlı uğurlu olsun...ALLAH utandırmasın güle güle kullanmak nasip etsin bol kazançalar olsun

Hayırlısı olsun ben de or 7oo v2'yi verip pa 8oo'ü alacagım.Hatta aldım sayılır.

hayırlı olsun darısı bütün korg hastalarına elinizdeki beğenmediğiniz orgları ucuz verin gitsin bir an önce satın daha fazla işkence çekmeyin korg a kavuşun derim

Moderatör tarafında düzenlendi:

süper bir alet almışsın tekno kardeş.alemin kıralı senin elinde demek.güle güle kullan.kıralın vekili de ben de he he saygılar.......korgh 1 numara alet.maceraya girmeye gerenk yogh.istediğin zaman kazanarak satma şansın var.diğerleri gibi yarı fiatına aylarca müşteri beklemezsin.

süper bir alet almışsın tekno kardeş.alemin kıralı senin elinde demek.güle güle kullan.kıralın vekili de ben de he he saygılar.......korgh 1 numara alet.maceraya girmeye gerenk yogh.istediğin zaman kazanarak satma şansın var.diğerleri gibi yarı fiatına aylarca müşteri beklemezsin.

aynen katılıyorum cok dogru ozetlemısın

ne kadara aldın kardeşim aleti fiyatı nedir ben de izmirdeyim

Bu alana bir cevap yazın...