Son dönemde hangi filmleri beğendiniz?

İyiki Doğdunuz :)

francesco85

https://egitimaskina.com
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.egitimaskina.com
Enst.
KORG pa800
Değişik bir konu olsun istedim :)
Bir uzaylının, insanlardan kaçışını anlatan "Paul" çok hoş bir film.Ancak Transformers 3'ün de sinema çekimi olmayan versiyonunu arıyorum.Henüz izleyemedim.Bir de "Apollo 18"i çok merak ediyorum.Ya siz?

Cevap: Son dönemde hangi filmleri beğendiniz?

Çalgı çengi,abim,harbi define,kimliksiz en son bunları izledim tavsiye ederim.

"Açık Çek" diye bir film var.Owen Wilson oynuyor.O da hiç fena değil.Çalgı Çengi güzeldi.

Red ve Just go with it ve de The Bad Lieutenant...bu üç filmi izlemenızı sıddetle tavsıye ederım:)

arkadaşlar bağlanbize girdiniz mi hiç ne isterseniz bütün filmler var harika yer keşke trakyamüzik'de bir film köşesi açılsa canı sıkılan film izler..:)

arkadaşlar bağlanbize girdiniz mi hiç ne isterseniz bütün filmler var harika yer keşke trakyamüzik'de bir film köşesi açılsa canı sıkılan film izler..:)

Oraya girdim de ben başka bir siteden. indirerek izliyorum.Online izlemek için de farklı bir site beğendim. www.muginon.com

Merhabalar...

En son "Kehanet - Knowing" filmini izledim ; ben oldukça beğendim , tavsiye ederim...

Yakın zamanda izlemesem de , izlemeyenler var ise, bir David Fincher yapımı olan 1997 tarihli "The Game" filmini mutlaka izlesinler ; şiddetle tavsiye ederim...

Kesinlikle izlenilmesi gereken ve şiddetle tavsiye ettiğim tek bir film var.İzleyin ve görün..:)

I SAW THE EVIL-Düşmanı gördüm.

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri