slow müzüğünün katili geldi :)

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
duygusuz adam olduğum için ancak bu kadar çıkıyor hehhehe.ama kim bilir belki bir süpriz yapar duygulu olabilirim hehhehehe

Ekli dosyalar

• ud3.MP3
    849.9 KB · Görünümler: 277
Cevap: slow müzüğünün katili geldi :)

frden slmlar valla yasar senle beni yakinda siteden kovacaklar her tur demoya giriyok heeh ud konusmus valla kisa ama tadinda olmus ben simdi cikiyom geldigimde senin yorumun yoksa demkki bizi kovdular

frden slmlar valla yasar senle beni yakinda siteden kovacaklar her tur demoya giriyok heeh ud konusmus valla kisa ama tadinda olmus ben simdi cikiyom geldigimde senin yorumun yoksa demkki bizi kovdular

abi bu sesler gizli hazinelerim,daha neler var bi bilsen,ölünce hepsini mezara götürcem hehehehehehhe..bu ud sesi ce ex usb den abi
bizim olduğumuz yerde güller biter abi,merak etme :)

Eline saglik abi :)

Udu güzel çalmışız, ama hangi şarkının intosu olduğunu çözemedim? Anılar gibi duruyor ama farklılıklar var?

vay yaşar abi sebde ne cevherler varmış:)çıkar şu cevherleri artık bizde sebeplenelim kulaklarımız bayram etsin.ellerine sağlık abi ama bu kadar kısa demo yapıpta hevesimizi kursağımızda bırakma.

elıne sağlık abey

yüzünü görmeliyim mi dir demo güzel çalış olmuş tşk ler yaşar bey

kimse kovmaz abi niye kovsun herkes yapsın demosunu koysun :)

saygılar berkçik

valla bende bilmiyom ne çaldığımı,bu ritmi deniyodum aklıma bu melodi geldi bende çaldım :)