slm müzisyen kardeşlerim

ender kavlak

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80
Slm ustalar bende pa 55 tr var ve saglam dolgun ses ve ritimler lazim bana amza macun sesler lazim kimde varsa haber edsin bende kendi setimi verecegim saygilarim ile piyanist barış

Cevap: slm müzisyen kardeşlerim

Pa55TR'yi sattım ama kullandığım set gerçekten güzeldi. Setimi buraya ekliyorum umarım beğenirsiniz. Şu videodaki kullandığım ses de en çok beğendiğim macun sesti. Size bilgi vermesi açısından videomu da paylaşıyorum.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fuPzDeyUBvE]sevemedim kara gözlüm Taha korg pa55tr - YouTube[/ame]

Ekli dosyalar

• taha korg pa55tr 2012 set.rar
    1.1 MB · Görünümler: 228

Hocam sagol set güzele bensiyor bana bu seti email ile gönderirsen sana duvacı olurum email adresim teberbaris66@hotmail.com ilginiz icin cok tesekürler

Hocam sagol set güzele bensiyor bana bu seti email ile gönderirsen sana duvacı olurum email adresim teberbaris66@hotmail.com ilginiz icin cok tesekürler

Hocam üstteki mesajımda seti paylaştım zaten. Videonun altına bakın, mavi yazılı linke tıklayıp indirebilirsiniz seti. Kolay gelsin :)

tskler hoca ellerine saglik varol

teşekkürler.

taha yeğenim. şunu anladım ben sen bu pa 55 dilinden çok iyi anlıyorsun ozaman mehmet amcanın senden bir ricası var .bende anı org var fakat çözemediğim şey şu şimdi orgu açıyorum komasını veriyorum sesiyi birde menüdentunnig scaleye geliyorum ekranda eguealtempo yazıyor onuda arabıc yaptığım zaman sesler çok güzel oluyor ..hafızayada alıyorum write basıp enter/yes yapıyorum tamam da orgu kapatıp açtığım da hep aynı işlemimi yapacağım yoksa şu arabıc te kalması için ne yapmalıyım..lütfen yardımcı olunuz teşekkürler..setin için de teşekkür.NOT CEVAP BEKLİYORUM.

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler