Sizce proğrama çıkmalımıyım

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar pazar günü bir özel TV kanalında benim candostum biri davetliymiş Bağlama olarak kendisine eşlik etmemi istedi sözü geçen TV kanalındaki proğram yapımcısı da zaten ikimizin samimi arkadaşıdır. Yıllardır TV lerden uzak kalmıştım besmele çeksemmi sizce :)

Sonsuz sevgilerimle,

Cevap: Sizce proğrama çıkmalımıyım

hangi kanal abi ve kaçta izlemek isteriz. bence çıkın.

Izlemek isteriz seni hocam ...hangi kanal..

Arkadaşlar işi tam netleştirelim kanalı ve saatini sonra verebiliriz. Zaten günümüzde artık sonradanda olsa video şeklinde paylaşmak ta çok kolay. Tabi ki canlı program ve canlı izleme daha da iyi olur tam karar verirsek sizi burdan haberdar ederim. Zaten hazır pleybek gibi oluşumlarla çıkmayacağız olursa tamamen canlı olacak. Saygılarımla,

Sen çık bizde izleyelim abi:)

Eminim çok başarılı olacaksınız.. Çünkü önemseyip heyecan yapıyorsunuz.. Ve de en önemlisi ciddiye alıyorsunuz.. Bence başarının anahtarıda budur..
Lütfen saatini ve kanalın isminide belirtirseniz seviniriz.. Bence bu reklama grmez.....

Dostlar benim korkum kendimden değil sanatçı arkadaşım uzun yıllardır sahnelerden uzak onu bu işe hazırlamam için enaz bir tam gün bana lazım. Repertuarını bile benim hazırlamam lazım yoksa ki çıkmışsın birşeye benzememiş bana uymaz. Eğer dediğim gibi en geç yarın tam gün kendisini çalıştırabilirsem tamam der herşeyi size bildiririm. Duyarlılığınıza ve verdiğiniz değere sonsuz teşekkürler Saygılarımla,

Bence cikmanda fayda var cünkü herkes kendi capinda iyidir zaten cogu kanallarda muzisyen arkadaslari seyrediyoruz,sadece sanatci arkadasinin söyledigi tonlara dikkata al yeterli selamlar.

kardes sen cik cal biz izleyelim kanali bildir ama.Allah yolunu acik etsin.

bence çık arkadaşım bende yakında tv ye çıkacam daa öncede çıktım inanıyorumki sen başaracaksın başarılısında di adi bismillah bu arada hangi kanal izleriz wep adresi varmı çanaktan izleniyormu ?