Sizce depremi 6 saat önce bilmek doğrumudur?

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
İnternet haberde izledim gerçi bende güvenilir bir durum oluşmadı ama gene de ya doğru ise diye sizinle paylaşıp fikirlerinizi alayım dedim. Aslında keşke doğru çıksa da bundan İnsanlık kazansa, İstanbul kazansa ve hatta Van kazansa idi...

İzlemek isteyenler buyursun lütfen Saygılarımla,
Depremi bildiren adam

Cevap: Sizce depremi 6 saat önce bilmek doğrumudur?

dogru degildir tabiki bir belirtileri var deprem olmadan önce şimdi size acayip bir örnek verecem (osurmadan önce bir belirtiler meydana gelir bu ne kadar zamanda olur yaklaşık beş 10 dakika arası fakat rahatsızlık gün başı başlar gün içinde illaki osuracaksın bu depremde böyle bişeydir belirtileri mevcuttur ama ne zaman gelir vurur belli olmaz ) o şaklabanlara fazla itibar etmeyin dünyada kimse depremi günler önceden bilememiş salıyorlar bazen apdala malum olur derlerya ha işte öyle bi durum oluyor hepsi bu

büyük bir deprem olmadan önce doğa belirtiler verir,ama 6 saat önceden değil 1 gün olur 3 gün olur.mesela 17 ağustos depreminden önce izmit körfezinde özellikle 14-15 ağustostan itibaren bariz bir şekilde olağandışı olaylar olmuştu.deniz suyunun ısınması,denizin çarşaf gibi olmasına rağmen durup dururken dalgalanması ve en önemlisi 3 gün boyunca haşlanmış ölü yengeç,deniz kestanelerinin kıyıya vurması. Deprem önceden geliyorum der.öncü küçük depremler olur.

Valla böyle bişeye inanmam Bilimsel bir açıklamam yok Ama şunuda çok iyi biliyorum GELECEĞİ VE GAYBI YALNIZ ALLAH BİLİR O yüzden bunlara çokda itibar etmemek gerek

17 oğustos günü gündüz denizdeydim öğle dalgalar çıktıki bir anda yüzme bilmeyen kardeşim vede yiğenim. kayaların üzerinden dalga aldı onları ben denize atladım o an denizin dalgası birden çekildi inanırmısız kayanın üzerine atladım bacam yarıldı .öğle dalga çıktıki bir anda amcam kardeşimi ben yiğenimi çıkartıık sudan.akşamada deprem oldu..belirtiler oluyo ben ogün böğle bir olay yaşadım ..

ben inşaat işçisiyim ev fabrika işyeri veya okul hastene yol yaparken malzemeden çalmaya maliyet düşürmeye çalışan mütahitleri denetleyen bir devlet ve millet olmassa isterse 6 sene önceden bilinsin depremin olacağı ne fayda örnek bir devlet okulu yapılacağı zaman maliyeti 50 milyon tl olarak hesaplanıyor devlet tarafından fakat işi alan anafirma bu işi 40 milyon tl ye bir taşeron firmaya veriyor o taşeron başka bir taşerona veriyor 30 milyon tl ye oda başkasına 20 milyon tl veriyor işte yolsuzluk ve rüşvet çarkı aynen böyle işliyor çalan çalana kısan kısana nasıl olsa ses eden yok