sizce almalımıyım?

• Konbuyu başlatan korgcu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 5K

korgcu

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Tyros 2
selamlar.. tüm trakya müzik ailesine sevgili arkadaşlarım ve agbilerim aranızda solton ms 60 yada ms 100 kullanan varsa yada daha önceden kullanmıs olan varsa bana bi yardım ederseniz cok büyük bi iyilik etmis olursunuz. şimdi bende ketron x1var aletten cok memnunum fakat üstüne bi klavye daha almak istiyorum batı soundluda olsa olur ama ucuz bisi düsünüorum sizce ms 60 yada ms 100 işimi görürmü internette baktım baya sağlam ms 60 ile ms100 ün batı ritimleri. türk ritimli olması önemli değil bide ritim yazılıomu bu aletlerde? şimdiden teşekkürler cevabınıza...

selamlar.. tüm trakya müzik ailesine sevgili arkadaşlarım ve agbilerim aranızda solton ms 60 yada ms 100 kullanan varsa yada daha önceden kullanmıs olan varsa bana bi yardım ederseniz cok büyük bi iyilik etmis olursunuz. şimdi bende ketron x1var aletten cok memnunum fakat üstüne bi klavye daha almak istiyorum batı soundluda olsa olur ama ucuz bisi düsünüorum sizce ms 60 yada ms 100 işimi görürmü internette baktım baya sağlam ms 60 ile ms100 ün batı ritimleri. türk ritimli olması önemli değil bide ritim yazılıomu bu aletlerde? şimdiden teşekkürler cevabınıza...
ms 60 bulamazsın.. ben çok aradım bir zamanlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim hocam vazgectim bulamadım gercekten.. şimdi aklımda g600 g800 ucuz bulabilirsem va-7 var.. zaten 2. klavye olucagı icin dedigim gibi illa türk ritimli komalı olmasına gerek yok şimdiden teşekkür gene sayın üstadlarım..

merhaba arkadaşlar ben bir org almak istiorum ama hem kayıt yapabilecek ve midiye bağlamadan kendi çalabilecek hem de çok pahalı olmayacak önereceğiniz bir marka var mı?

Yamaha A-1000 TR gözünü çıkarır diyorum :)

Cevap: sizce almalımıyım?

Kardesım mrb elımde cok temız exr 5 var evde kullanıyorum eger ısını gorurse verebılırım 500 tl en azından paran cope gıtmez o cıhazlarla ugrasamazsın elınde kalır agrıza yapar yanı ılgınee...