Sitemiz Ve Son Günlerde Yaşanan Olaylar

Yalçın

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800-CG190CEGitar-Ney-Keman
Öncelikle tüm üyelerimize selamlar, sevgiler.

Son günler de forumumuz da bir tartışma, hesaplaşma söz konusu. Bu durumdan hepimiz şikayetçiyiz. Burası bir paylaşım platformudur.Böyle şeylerin olmaması gerekir . O bana bunu dedi, o şunu yaptı, bu bunu yaptı, bunu sattı, şunu aldı, bu bozuk , hakaret etti falan filan..... böyle uzayıp gidiyor. Herkesin canı sıkılıyor, huzurumuz kaçıyor !

Üstüne üstlük bu durumdan sitemiz sorumlu tutuluyor. Siz bir konu açtığınızda karşı tarafa cevap hakkı doğar. Siz cevap verirseniz karşı tarafta hak iddia eder, böyle uzayıp gider bu polemikler bitmez.

Eğer gerçekten bir şikayetiniz varsa, haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız: ilk önce karşı tarafla işi sonuca bağlayacak şekilde tartışmaya girmedn konuşun , konuşmaya çalışın, yok eğer olmuyorsa o zaman size 2. ve kesin çözümü olan bir yol daha var. Dava Açma Hakkı

Şimdi işin hukuki boyutuna gelelim:

Bir kimse haksız saldırı dolayısıyla uğradığı zararların tazmini için maddi ve manevi tazminat davası açma hakkına sahiptir. Medeni kanunumuz maddi manevi tazminat davası açma hakkına sahip olduğunuz gibi saldırgandan bu saldırı dolayısıyla elde etmiş olduğu kazançları vekaletsiz iş görme hükümleri uyarınca isteyebilme hakkını da saklı tutar.

Fiilen uğranılmış olan maddi zararlara karşı maddi tazminat davaları, kişilik haklarına haksız saldırılarda bulunuluyor ise manevi tazminat davası açma hakkınız bulunmaktadır.

Açacağınız dava 7080 TL'nın altında bir tazminat talep edecekseniz bulunduğunuz yer Sulh Hukuk Mahkemesine, yok eğer açacağınız dava tutarı 7080 TL nın üzerinde ise Asliye Hukuk Mahkemesine dava dilekçelerinizle birlikte başvurunuz.

İşte bu kadar, yüce adaletimiz haklıyı haksızdan ayıracak tek yerdir.

Suçu başkalarına atarak, içinde bulunduğumuz sitemize gereksiz ithamlarda bulunarak konu kalabalığı yapmaya, ortamı germeye gerek yok.

Bu mesajım bir, iki kişinin şahsına yönelik bir şey değildir. Sadece son günlerde ki sorunlar göz önüne alınıp yazılmıştır. Bu şekilde sorunları olan herkese ithafen yazılmıştır. Kimse direkt üzerine alınmasın, alınganlık yapmasın, ve bir kez daha oturup ben ne yapıyorum, ne yapmalıyım diye düşünsün. Birbirimizi kırmaya gerek yok. 3 günlük dünya şunun şurasında.

Hepinize sevgiler, saygılar ve selamlar.

Cevap: Sitemiz Ve Son Günlerde Yaşanan Olaylar

aynen katılıyorum hocam

daha öncede ben konu açmıştım,

ucuza v.s hiçbirşeye bakmayın,sorun yaşamamak için bizzat kendiniz gidin deneyin öyle alın,

kargoya v.s güvenmeyin,kargoyu açtığınızda beklemediğiniz bi görüntü görebiliyosunuz,yanan siz oluyosunuz,

herhangi bir ürün alacağınız zaman gidin kendiniz görerek alın,

böyle konular açılınca gerçekten üzülüyoruz keşke olmasaydı diye,dikkatli olalım arkadaşlar,

Okumayan üye kalmasın :cool:

aynen, bence isabetli bir konu.

aynen çok haklısınız hocam umarım bütün sitedeki kişiler okur...

valla bence herkesin hangi bayii uc kagıtcı kim kimi kazıklamıs haberi olsun ki baska muzisyen arkadaşlar da kazıklanmasın mesela şu nk olayı ben görmeseydim bende kazık yemiştim aynı sekilde sizin ağzınız yansaydı siz napardıız valla bn moderator olsaydım bu işin ticaretini yapıp muzisyenlerin sırtından para kazanan esnaflar hangisi iyi hangisi kotu en azından bi oylama yaptırırdım sadece valla ekmek aslanın azında arkadşlar eskisi gibi para kazanmak kolay değil bi inşaatta calısan eleman bile gunlugu 150 200 ken muzisyen lerin yevmiyesi 50 100 150 yerine gore her kes muzsyn lik yapamaz bi dügün salonunu duşunun garsonu super olsa pastası super olsa hatta ici de on numara olsa ama muzsyeni kotu olsa calamasa o dugun nasıl gecer Lütfen kimseye hakkınızı yedirmeyin Özellikle ekmek teknesi olan orgunuzuda tamir ettirip yapılmadıysa sahnede bozulduysa ve org yuzunden işinizden oldysanız Siz olsanız o tamirciye naparsınız ..Bence müzisyen müzisyene destek olmalı SAhip cıkmalı TAKDİR SİZİN........

insanın olduğu yerde sorun ebedidir. sıfır sorun olsun diye yapılan uğraşlar dahi sorunları tetikler...

bu sitede birbirinden ilginç konuları öğrenip cihazlarımızla ilgili ücretsiz dosyalar indiriyoruz.. bu bana göre büyük bir nimet kimisine görede olsa ne olmasa ne..!

site yönetimi'nin işi zor..

kolaylıklar diliyorum..

ayrıca bu dava işlerinde elektronik alım sistemi olmadıktan sonra ve site online sözleşmesi doğrultusunda yapılmayan satışlar için açılacak davalar ancak ve ancak kağıt yoğunluğu yaratır...

valla bence herkesin hangi bayii uc kagıtcı kim kimi kazıklamıs haberi olsun ki baska muzisyen arkadaşlar da kazıklanmasın mesela şu nk olayı ben görmeseydim bende kazık yemiştim aynı sekilde sizin ağzınız yansaydı siz napardıız valla bn moderator olsaydım bu işin ticaretini yapıp muzisyenlerin sırtından para kazanan esnaflar hangisi iyi hangisi kotu en azından bi oylama yaptırırdım sadece valla ekmek aslanın azında arkadşlar eskisi gibi para kazanmak kolay değil bi inşaatta calısan eleman bile gunlugu 150 200 ken muzisyen lerin yevmiyesi 50 100 150 yerine gore her kes muzsyn lik yapamaz bi dügün salonunu duşunun garsonu super olsa pastası super olsa hatta ici de on numara olsa ama muzsyeni kotu olsa calamasa o dugun nasıl gecer Lütfen kimseye hakkınızı yedirmeyin Özellikle ekmek teknesi olan orgunuzuda tamir ettirip yapılmadıysa sahnede bozulduysa ve org yuzunden işinizden oldysanız Siz olsanız o tamirciye naparsınız ..Bence müzisyen müzisyene destek olmalı SAhip cıkmalı TAKDİR SİZİN........

Tabi ki siz de haklısınız, kim iyi satıcı kim kötü satıcı bilmek herkesin yararına olur tabi. Ama benim asıl anlatmak istediğim işin çözüm yerinin sitemiz olmadığı. Zarar gören üye günde 10 kez aynı konuyu yeni başlıklarda açıyor zarar gördüm, kazıklandım, dolandırıldım vs. vs. diye. Karşı tarafta aynı şekilde cevap hakkını kullanıyor , böyle uzayıp gidiyor. Üstüne üstlük sitemize haksız ithamlarda bulunularak sorumlu tutulmaya çalışıyor. Ben yazımı bu sebeplerden dolayı yazdım. Yanlış anlaşılmayalım lütfen. Eğer bir haksızlık varsa özgür bir şekilde bildirilir ama çözüm yerini iyi belirlemek gerekir. Saygılar , Selamlar

Dediklerinizde haklı olabilirsiniz fakat bu sitenin görevi değil.Hukuksal niteliği olan ticari anlaşmazlıklar olarak yorumlamakta fayda var bu gibi konuları.
Genel olarak memnun olunan firmalar ve yaptıkları ortada...
Her sorun yaşayanın burada firmayı afişe etmesi doğru değil.Ticarette zaman zaman kişisel anlaşmazlıklar da oluyor.İşin içinde bizim bilmediğimiz müşteri kaprisleri de olabilir.Yani olayı tek taraflı dinlemek bize birşey kazandırmayacağı gibi üstelik firma temsilcisi yada kendisi de cevaba kalktığında iş içinden çıkılmaz yerlere varıyor...
Bu platform ne müşteri hizmetleri ne de teknik servis değil...Burası bir paylaşım platformu...
Yaşanılan memnuniyetsizliklerden ziyade bence memnuniyetlerin paylaşılarak teşekkür edilmesibence daha faydalı...

Saygılarımla

Ch.

işte geçenlerde ifade etmek istediğim tam da buydu,"ticari anlaşmazlıklar olarak" yorumlanmalı diye...
Bir üyemiz birkaç gün önce konular açıp adama demediği bırakmıyordu,şimdi methiyeler düzüyor.Konular yönetimce gösterimden kaldırıldı ama bu konudaki herkesi uyarmak istedim.
Bu hiç etik olmuyor,hatta ayıp oluyor biraz.
Trakya Müziği lütfen bu işlere alet etmeyiniz!

Ch.