Şırnak’ta mayın patlaması....

selahattin_urtekin

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800 bağlama perküsyon
ŞIRNAK’ın Uludere İlçesi Yemişli Köyü’nde arazide bulunan mayın patlaması sonucu 16 yaşındaki Zirvan Ata ölürken, 13 yaşındaki Nuh Ağın ile aynı yaştaki Hamza Öncü, ağır yaralandı.

Uludere’nin Yemişli Köyü kırsal kesiminde dolaşan Zirvan Ata, Nuh Ağın ile Hamza Öncü, arazide bulunan mayına bastı. Mayının patlaması sonucu Zirvan Ata olay yerinde yaşamını yitirirken, Ağın ile Öncü ağır yaralandı.

Yaralı çocuklar Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınırken, askeri yetkililer olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

ölene ALLAHTAN rahmet yaralananlara ise acil şifalar diliyorum....

allah rahmet eylesin..çok üzücü olaylar bunlar..bir sürü vatandaşımızı kaybediyoruz bu tür olaylarda ne yazıkki..acil şifalar versin allah yaralı kardeşlerimize..

Terörün en çok zarar verdiği kesim kürt halkıdır,aklı selim kişiler bu olayı düşündüklerinde terörü desteklemez polise taş atmazlar.Bütün doğudaki halkımızın bilinçlenmesi doğruların bir an önce anlatılması gerek,hiçbir kürt kökenli vatandaşımız terör yanlısı olmamalı,ben doğuda askerlik yaptım çok iyi bilirim doğunun insanını,hiçbiri terör yanlısı değildi,hangi köye gitsek birşeyler ikram etmeden, bizi doyurmadan geri çevirmek istemzledi,bizi bizden başkası ancak bölemez,osmanlı kendi hataları yüzünden parçalanmıştır.Birlik olmalı,dik durmalı birbirimize sarılmalı,bu cumhuriyete sımskı sarılmalıyız,ne amerika ne rusya nede diğer ülkeler bizi bölemez,bizi ancak sağ sol tartışması,ergenekon tartışması, tük ,kürt, süni kavgası böler bölerse,türkün türkten başka dostu yoktur
Bir zamanların Türkiye Başbakanın çok sevdiğim bir sözü vardır,DOMUZDAN POST GAVURDAN DOST olmaz demişti çok haklıymış...

yazık ...üzülmemek elde değil ... bu hain tuzakları kuranlar bir gün bu tuzaklarının içersinde kendileri perişan olsunlar inşallah ...yazık ya.. pisi pisine gitti gencecik fidanımız... allah rahmet eylesin.. yaralılarımızada yüce allahtan acil şifalar diliyorum.