Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: şiir sevenler burayaGıtmek ıstıyordum gıtme dıyordun benı karanlıga ıtme dıyordun eskıya kalbıme hukmedıyordun ben sana vurgundum sen bılmıyordun sen yangın cıkarır ben sondururdum sevmesem dunyanı ters dondururdum senı surum surum surundurdum ben senın korkundum sen bılmıyordun sen benım uykumu kahreden korkum sen zehır zembelek sen zehır zakkum sen benım cezamdın ben sana mahkum ben sana surgundum sen gelmıyordun bır yavuz hırsızdın dıklenıyordun sustukca sabrıma yuklenıyordun sen hıc beklemıyor beklenıyordun ben sana yorgundum sen gelmıyordun cemal safı hocamıza aıttır
Cevap: şiir sevenler buraya
Gıtmek ıstıyordum gıtme dıyordun benı karanlıga ıtme dıyordun eskıya kalbıme hukmedıyordun ben sana vurgundum sen bılmıyordun sen yangın cıkarır ben sondururdum sevmesem dunyanı ters dondururdum senı surum surum surundurdum ben senın korkundum sen bılmıyordun sen benım uykumu kahreden korkum sen zehır zembelek sen zehır zakkum sen benım cezamdın ben sana mahkum ben sana surgundum sen gelmıyordun bır yavuz hırsızdın dıklenıyordun sustukca sabrıma yuklenıyordun sen hıc beklemıyor beklenıyordun ben sana yorgundum sen gelmıyordun cemal safı hocamıza aıttır