sigarayı bırakmak isteyenler okuyun

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar sigara dan kurtulmak isteyipte kurtulamayan arkadaşlar,,,yöneticilerden çok özürdilerim reklam oluyormu olmuyormu bilmiyom ama,,,

nicdur diye bi ilaç var,,

googleye nicdur yazıp tıklayın,,,daha detaylı bilgi için...

İLACIN ADI: NİCDUR

çok etkili bi ilaç,,,

ben ve birçok arkadaişım bu ilaç sayesınde sigaraya elveda dedik,,,20 senedır sigara kullanıpta o kadar çok bırakmaya çalışıpta bırakamayan değerli abilerim ve bende dahil sigarayı bıraktık,,,

gerçekten sigarayı bıraktırmada çok etkili,,,içittirmiyo,,,içsende tiksinti yapıyo,,,sigara içme isteği olmuyo,,,olsada içemiyosun,,içme krizi olmuyo,,,her kriz geldiğinde 1 tablet kullanıyosun krizden eser kalmıyo,,,

herkese tavsiye ederim,,,

hastanelere baktıgında binlerce hasta var,,,hastaların yarısından fazlasının hastalığının sebebi sigara

SEVDİKLERİNİZİ ÜZMEMEK İÇİN,,ÇOCUKLARINIZI YETİM BIRAKMAMK İÇİN SİGARAYA ELVEDA DEYİN ARKADAŞLAR,,,AKLINIZDA HEP BİŞEY OLMAZ DİYE BİR PSİKOLOJI VARDIR,,,İŞTE BU PSİKOLOJI YENMEK İÇİN VE SİLMEK İÇİN BU GUN HEMEN BIRAKIN,,,

kanserle,,,akciğer kanseri gırtlak kanseri ve diğer kanserlerle tanısmadan hemen bırakın,,,

kaçgün oldu içmeyeli diye sorarsanız ,,,bir abimiz 4.5 aydır bu ilaç sayesınde sigara içmiyo,,,ben 3 aydır,,

gerçekten bu ilaç sayesınde bıraktım

kesın çözüm

sizde deneyin,,,

saygılar

Cevap: siagarayı bırakmak isteyenler okuyun

bilgilendirme için teşekkürler.mutlaka deneyeceğim...

Arkadaşlar tam konu benim için 8 ay oldu sigarayı bırakalı yaklaşık 12 sene kullandım
2 yıl önce eczaneden sekere benzer ilaç aldım tiksindiriciydi sigara ile içilmiyordu tiksiniyordun kutusunda 32 adet şeker vardı 2 kutuda bıraktim.kutusu 12 tl idi. sigarayı bıraktırdı fakat düğünüm yaklasınca sıkıntı stres yine başladım.ama çok etkili şekerdi imini hatırlayamıyorum. fakat kendimi sigarayı bırakacağım için çok niyetine girdim ve ramazan ayına girdiğimde son sigarayı içtim ve son oldu.bir daha içmedim sadece 3 akşam iftardan sonra yattım sahurda yemek ve yat 3 gün zorladı ve mutluson tamamen beyin meselesi arkadaş ortamıda çok büyük etkisi var. 3 arkadaşım da benimle sigarayı bıraktı. herkese tavsiye edilir...

resimleride hemen konu içinde görmek mümkün :)

Cevap: sigarayı bırakmak isteyenler okuyun

ben nezaman istesem bırakabilirim diye düşünüyorum. ama faydasını gördüğünüze göre bırakmak istiyenlere iyi bir referans olacaktır

Cevap: sigarayı bırakmak isteyenler okuyun

hocam bende hep öyle düşünüyordum iş bırakmaya gelince bırakılmıyo,,ben bunu bırakırım istesem derdim,,,meğer kendımı kandırımışım,,çok inat olman gerekir içmemek için,,,sigara ufak defek inatı ezip geçiyo,,

bu arada yeri gelmişken anlatım,,,bizim işyerinde iki arkadaş maaşına iddaya girdiler,,sigarayı bırakma iddiası,,arkadaştan biri sigara içmieyecem diye iddaya gıren 3 gün sonra maasını vermeyi kabulş etti,,,sigara içmeye basladı,,,arkadaşta merhametliki maasını geri verdı

yada maasını geri vereceğini tahmin ettiği için sigara basladı :D